Close sidebar
Close sidebar

El este copilul care și-a folosit toate economiile să hrănească animalele de pe stradă

Băiatul, în vârstă de 13 ani, are grijă de câțiva pui abandonați din cartierul în care locuiește. Copilul a cumpărat mâncare pentru câini din economiile sale.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ken Amante din Filipine a avut dintodeauna grijă de animale. Încă de la vârsta de 9 ani, băiatul pleca de acasă cu ghizodanul plin cu mâncare pentru câini, pe care o cumpăra din puţinele sale economii şi mergea să hrănească câţiva pui subnutriţi din cartierul său.

El este copilul care și-a folosit toate economiile să hrănească animalele de pe stradă

Tatăl său a decis să-l urmărească într-o zi, pentru a afla unde întârzie copilul după școală. Atunci bărbatul a surprins cadrele cu fiul său care hrănește cu drag animalele de pe stradă. Tatăl lui Ken a fost atât de impresionat, încât a decis să facă pozele virale. Astfel, într-un timp scurt, pozele au făcut înconjurul lumii și au stârnit emoții.

Mai mulți oameni au decis să-l ajute pe Ken și au donat pentru proiectul său de a salva câinii cu cele mai mari dificultăţi. De asemenea, părinţii săi au început să-i ofere sprijin, Ken astfel reuşind să-şi îndeplinească visul de a deschide un adevărat adăpost pentru animale.

Cu ajutorul donațiilor, băiatul a deschis Happy Animals Club, primul adăpost de animale din regiunea Davao din Filipine.

Pentru a amenaja adăpostul, Ken şi familia sa au reuşit să închirieze un teren de 930 de metri pătraţi, pe care l-au înconjurat complet, astfel încât animalele să nu poată fugi. (Citește și bebeluș mâncat de câini și abandonat pe un câmp)

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Vezi dacă te afli printre salariații care vor primi mai mulți bani. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Cei trei căței îngrijiți de băiat au fost primii care au populat acest nou adăpost.

Whitey, Brownie şi Blackie au fost trataţi de către veterinari şi îngrijiţi într-un spaţiu sigur. După un timp, rănile li s-au vindecat, crustele au dispărut şi blana le-a revenit la normal.

Citeste si: Noul coronavirus este un ”diavol”, dar China îl va învinge, îi spune Xi Jinping şefului OMS la Beijing

Adăpostul continuă să funcţioneze şi astăzi şi, de la deschiderea sa, a reuşit să salveze peste 100 de animale aflate în dificultate.

Citeste si: Michael D 'Andrea, șeful CIA din Irak, a fost ucis

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI