În momentul în care a ajuns la faţa locului, Cosmin, un polițist din București, nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a aruncat în apă, hotărât să o salveze pe femeia care a vrut să-și pună capăt zilelor. Nimic nu a putut să-l oprească pe polițist, nici măcar apa rece, nici pericolul în care se avânta.

Cosmin a devenit erou pentru o femeie care a vrut să-și pună capăt zilelor

Iar în final, omul legii a reuşit să o aducă pe femeie la mal, acolo unde a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată imediat la spital. Povestea lui Cosmin a fost dezvăluită pe pagina de Facebook a Ministerul Afacerilor Interne.

Citește și: El este Mihai, tânărul de 22 de ani care a murit înecat în lacul Colibița, după ce hidrobicicleta s-a răsturnat

„El este Cosmin. El este polițistul care, astăzi, și-a pus viața în pericol pentru a salva o femeie. Se afla în misiune de patrulare, alături de colegul lui, Constatin, în zona de centru a Capitalei, atunci când a auzit prin stație că o femeie amenința că se aruncă în râul Dâmbovița.

- O femeie amenință că-și va lua viața! E pe cheiul Dâmboviței! Vă rog să vă deplasați urgent! Sosesc imediat și pompierii.

Cei doi au pornit semnalele luminoase și acustice și au plecat imediat spre zona indicată. Atunci când au ajuns la fața locului, au observat că femeia recursese deja la acel gest.

- Intru, atât i-a spus Cosmin colegului său în timp ce a ieșit imediat din mașina de poliție. Și-a aruncat geaca de pe el și a sărit în apă. În câteva secunde a fost lângă femeie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

El este Cosmin, polițistul care a salvat o femeie după ce s-a aruncat în Dâmboviţa. Omul legii nu s-a gândit nicio clipă că îşi pune viaţa în pericol

El este Cosmin, polițistul care a salvat o femeie după ce s-a aruncat în Dâmboviţa

[Sursa foto: Facebook | Poliţia Română]

Citește și: Noi detalii șocante ies la iveală în dosarul fraților Tate: ”Nu mi-a plăcut că fetele îți spuneau «regele nostru»”

A prins-o și i-a ținut capul la suprafață. Și-a dat seama imediat că trăiește. A început să înoate către mal, apa rece nu o mai simțea. Singurul lucru la care se gândea era să salveze femeia. Și așa a și fost. Într-un timp foarte scurt, Cosmin a reușit să aducă victima la mal, unde echipajul SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale.

- Trăiește? l-a întrebat Constantin.

- Trăiește!

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

- Îți e frig? Ai nevoie de ceva?

- Nu, nu. Dă tu prin stație că am salvat-o și spune-le că merg puțin până acasă să mă schimb. Nu pot sta așa până la sfârșitul programului.

El este Cosmin, are 51 de ani și este polițist de 17 ani. Lucrează în cadrul Secției 26 de Poliție din București, Biroul de Ordine Publică, iar astăzi a mai salvat o viață. Cosmin, din partea noastră ai toată aprecierea! Pentru noi ești OMUL ZILEI!”, au dezvăluit pe rețelele de socializare colegii lui Cosmin.

Citește și: Doi ani de la primul proces din România, în cazul unui copil agresat la școală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si