Close sidebar
Close sidebar

El este Cristian, polițistul mort în accidentul din Bistrița

Cristian, poliţistul mort în Bistriţa, din cauza vitezei, avea doar 22 de ani și a lăsat în urmă o mamă îndurerată. Femeia îl aștepta să se întoarcă de la serviciu, marţi seara.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Polițistul a murit în urma accidentului petrecut pe DN 17, acesta avea 22 de ani și lucra la Secția 2 Prundu Bârgăului. A urmat Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca și Facultatea de Educație Fizică și Sport în cadrul UBB.

Cristian locuia în municipiul Bistriţa, aşa că aseară, după ce a ieşit din tură de la serviciu, s-a urcat în maşină şi a pornit spre casă, acolo unde îl aştepta mama lui. Avea de mers 18 kilometri până acasă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, votată în Camera Deputaţilor

Citeste si: Război între concurenții Puterea Dragostei: pe cine bănuiește Jador că i-a spart contul de Youtube? „Îl bag direct în pușcărie!”

Citeste si: Două trenuri CFR s-au ciocnit frontal: 6 oameni au fost răniți

Impactul deosebit de violent a distrus maşina tânărului aproape în totalitate şi a avariat serios autocarul pe care l-a lovit frontal, pe contrasens.

Cornelia, mama tânărului agent, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "Dormi în pace, sufletul meu", a scris femeia, care şi-a pierdut singurul copil.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI