Este o zi tristă pentru Colegiul Național Militar" Mihai Viteazul" Alba Iulia. În această dimineață, în jurul orei 08:00, un elev de 15 ani s-ar fi aruncat de la etajul 4 al clădirii.

Tragedie fără margini la Liceul Militar din Alba-Iulia

Din păcate, tânărul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, așadar medicii au fost nevoiți să-i constate decesul. Mai departe, trupul său a fost transportat la morga spitalului.

''În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 08,00, un elev al Colegiului Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat'', se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Colegiului.

Lukas mort liceu Militar

El este tânărul de 15 ani care s-a aruncat de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia.

[Sursa foto: Facebook]

Băiatul, elev în clasa a IX-a ar fi fost prezent la apelul de dimineață, iar mai apoi s-ar fi întors în camera lui, s-a schimbat în haine civile, iar mai apoi ar fi recurs la gestul teribil. El ar fi lăsat în urma lui și un bilet de adio pentru familia lui. Acesta a fost găsit în urma perchezițiilor polițiștilor. Acolo, el a scris că nu se simte susținut.

Acum, acest caz a fost preluat de Parchetul Militar, care va face cercetări în acest sens. Și la nivelul liceului s-a făcut o comisie condusă de locţiitorul comandantului liceului. La admiterea în Colegiul Militar, adolescentul a fost declarat apt la evaluarea psihologică.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Vecinii femeii din Iași fac dezvăluiri cutremurătoare! Ce se întâmpla, de fapt, în familia tinerei mame care și-a aruncat bebelușul pe geam

Cine este Lukas și ce vise avea?

Incidentul a venit ca un trăsnet pentru colegii băiatul, dar și pentru reprezentanții unității de învățământ, care au spus că aceasta ar fi primul incident de acest fel de la Colegiul din Alba Iulia.

”Chiar dacă pare greu, noi vom fi mereu lângă tine pentru a-ți sări în ajutor. Să nu îți fie teamă să încerci lucruri noi și dă frâu liber imaginației ”, a scris mama tânărului pe rețelele de socializare, în prima zi de școală a fiului său.

Lukas mort liceu militar

El este Lukas, elevul mort în Alba-Iulia.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Exclusiv! Ce a fost în mintea mamei din Iași care și-a aruncat bebelușul pe geam? La ce s-ar fi gândit femeia înainte să recurgă la acest gest teribil

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni- radioimpuls.ro

Conform presei locale, nimic nu ar fi anticipat gestul său extrem.

Lukas Ionuț Chiforiuc avea planuri mari cu viața lui. El își dorea foarte mult să aibă o carieră militară. Elevul a studiat la Școala ”Dimitrie Cantemir” din Baia Mare, după care a fost admis la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

El avea și o pasiune pentru fotbal, și făcea parte chiar dintr-o echipă locală din Baia Mare.

Familia lui este distrusă de durere. Lukas mai avea și o soră mai mică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si