Mihai Corui a spus pe Facebook că fiul său nu va fi înmormântat, ci trupul îi va fi incinerat, cenușa urmând să fie împrăștiată în natură. Se pare că soția lui nu este în totalitate de acord cu decizia pe care acesta a luat-o, pentru că mama lui Victor Corui și-ar fi dorit ca fiul său să aibă parte și de o slujbă creștinească.

Citeste si: Dramă teribilă pentru unul dintre marii baschetbaliști ai României. Fiul său de 23 de ani a murit după ce a fost lovit de tren

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

''Am ales (decis) să-i ardem corpul si sa aducem urna si micile lui lucruri acasă. Nicio slujba popească, niciun circ, doar familia restrânsă. Nicio biserică sau vreo instituție de vreun fel. Dacă prind pe vreunul ii rup picioarele. Îl împrăștiu în vântul toamnei, să ajungă la toate florile, fiecare floare din soare, câte o picătură din corpul lui. Așa ar fi vrut și el, gândeam la fel, gândim la fel.

Citeste si: Ric Ocasek, solistul trupei The Cars, a murit la vârsta de 75 de ani

Cenușa lui va fi împrăștiată în vânt, va zbura liberă, exact ca și cum a zburat el însuși în cei 23 ani ai lui trăiți pe Terra.

Aici (în Târgu Mureș) întâmpin nițică rezistenta de la mă-sa, programată creștin, ca majoritatea celorlalți, de altfel. Dar trebuie să am grijă și de ea, sărăcuța, de toți cei care sunt familia LUI. A mea'', a scris Mihai Corui pe Faceook, conform spynews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si