Flavius a pierit în urma unei plimbări cu skijet-ul pe râul Olt, unde se afla alături de un prieten, un adolescent în vârstă de 17 ani. Din senin, skijet-ul s-a răsturnat. Băieții nu purtau vestă de salvare.

Adolescentul în vârstă de 17 ani a reușit să ajungă la mal, dar pentru Flavius a fost prea târziu. După ce tânărul care s-a salvat a alertat autoritățile, scafandrii l-au căutat ore întregi.

Trupul fără viață al tânărului a fost descoperit duminică dimineață, la aproximativ 100 de metri de locul în care a dispărut.

Citește și: VIDEO O fetiță de trei ani a fost lovită pe trecerea de pietoni, în Brașov. Copila, ca prin minune, a scăpat cu viață

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

flavius magraon, baiat mort, raul olt

Apropiații au trimis mesaje de condoleanțe după moartea băiatului.

[Sursa foto: Facebook ]

Flavius era jucător de fotbal și urma să termine liceul peste câteva zile. Performa la Petrolul Potcoava, unde jucătorul era împrumutat de clubul său, CSM Slatina. 

„Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon. Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt.

Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, este mesajul postat pe contul oficial al CSM Slatina.

Toți cei care l-au cunoscut pe tânăr  sunt în șoc și au trimis mai multe mesaje de condoleanțe în mediul online.

„Dumnezeu sa te odihnească in pace, copile! O veste cumplita a venit dinspre Slatina. Un fotbalist talentat, un junior cu reale calități pe care l-am comentat cu placere în nenumărate partide pe stadioanele din Potcoava, Turnu Măgurele, Alexandria și Rosiori, a încetat din viata la numai 19 ani!(...) Cat de nedrept este uneori destinul!... Flavius ar fi avut multe de spus în fotbalul nostru. Dar soarta i-a frânt aripile!...  Dumnezeu sa te odihnească in pace, copile!”, este un alt mesaj postat pe Facebook, după decesul tânărului.

Citește și: Bolid de lux căutat de autoritățile din Italia, recuperat de polițiștii de frontieră din România. Cât costă mașina dispărută

flavius magraon, baiat mort, raul olt

Tânărul a fost căutat ore întregi de autorități. 

[Sursa foto: ISU Olt]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si