Bunica nu era de acord cu relația tânărului  

Florin va împlini în curând vârsta de 17 ani. Recent, tânărul a cunoscut o fată de 12 ani. Bunica băiatului nu era de acord cu relația celor doi și încerca pe cât posibil să îl împiedice pe nepotul său să iasă împreună cu tânăra. Adolescentul nu a mai suportat șicanele bunicii, iar în momentul în care bătrâna i-a interzis acestuia să se mai vadă cu fata s-a produs nenorocirea: tânărul a pus mâna pe un topor și a lovit-o fără milă.

I-a luat banii din geantă

Planul malefic al tânărului a continuat: după ce bunica a rămas fără suflare, Florin a început să cotrobăie prin geanta femeii. După ce i-a luat banii și-a văzut de planul stabilit inițial, așa că a ieșit cu prietena lui.

Se autointitula ”Bombardierul”

Tânărul și-a pus pe Facebook numele ”Bombardierul”. Pe rețeaua de socializare apar și poze în care Florin o ține în brațe pe minora de 12 ani.

El este Florin, tânărul de 17 ani din Galați care și-a omorât bunica cu toporul. ȘOCANT: Ce a făcut adolescentul după ce a comis crima
Apar noi informații șocante despre Florin, adolescentul din localitatea Cuza Vodă, județul Galați, care și-a ucis bunica cu un topor de tăiat lemne.

Citeste si: Un bărbat din Brașov a plătit minori pentru a întreține relații sexuale

Citeste si: O tânără polițistă și-a pus capăt zilelor după ce a fost forțată să lucreze cu un coleg care o abuzase

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr din Vaslui și-a lovit verișorul cu ciocanul în cap pentru că nu a vrut să facă schimb de iubite

Crima, descoperită de fiica bătrânei

Fiica bătrânei ucise locuiește în Spania și s-a îngrijorat în momentul în care a observat că femeia nu mai răspunde la telefon. Așa că a apelat la o vecină care în cele din urmă a descoperit amănuntul teribil în momentul în care a intrat în casa femeii:  cadavrul zăcea într-o baltă de sânge și era acoperit cu o pătură.

Lângă trupul neînsuflețit era și geanta răscolită de nepotul criminal. Sătenii au sunat la 112 iar Florin a fost prins de autorități și dus direct la audieri.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si