Criminalul din Dâmbovița  a ales să-și înjunghie nepoata de șase ani, după ce s-a certat la telefon cu fratele său. Florin, în vârstă de 25 de ani, are probleme psihice. Individul a fost reținut de oamenii legii și a fost prezentat în fața judecătorilor.

Bărbatul de 25 de ani își va petrece 25 de ani după gratii. Omul și-a ucis propria nepoată după ce fratele său i-a lăsat-o în grijă.

Tatăl copilei plecase la muncă în Germania. Cei doi frați s-au certat la telefon, iar Florin din răzbunare și-a luat nepoata și a dus-o în pădure.

Citeste si: Crimă șocantă: un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale

Unchiul răzbunător care și-a ucis nepoata

Bărbatul și-a luat nepoata de mână și a adus-o la marginea pădurii din Cojasca, unde a înjungiat-o în zona gâtului. Minora a murit pe loc. După ce a ucis cu sânge rece, el a sunat la 112. Florin i-a așteptat pe oamenii legii, chiar lângă cadavrul copilei.

Citeste si: VIDEO| Ospătarul asasin a ucis cu maceta

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței. La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei. Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului)", transmite IPJ Dâmboviţa”, au

transmis poliţiştii dâmboviţeni.

Vecinii familiei au anunțat că asasinul are probleme la cap și amenință cu moartea pe oricine îi iese în cale. Florin a declarat că a recurs la acest gest din răzbunare față de fratele său.

Citeste si: Destin tragic pentru fetița-artist de 10 ani care arăta ca un om de 80 de ani

el este florin unchiul care și-a ucis nepoata
Crima de la Dâmbovița.

Ancheta este în desfășurare, coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, sub acuzația de omor calificat.

Citeste si: Noi detalii în cazul Ionelei, tânăra ucisă și apoi plimbată cu mașina de către criminal! L-a reclamat la poliție cu trei zile înainte de tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si