Un eveniment tragic a avut loc noaptea trecută! Un elev de doar 16 ani a recurs la un gest necugetat, după ce ar fi suferit din dragoste. Totul s-a întâmplat la căminul Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”.

Cine este Gabriel?

Acesta ar fi așteptat ca prietenii săi să meargă la culcare, iar mai apoi tânărul s-a dus într-o cabină de duș, acolo unde s-a sinucis. Colegii săi l-au descoperit fără suflare azi dimineață, în jurul orei 6:00, atunci când se pregăteau să meargă la ore.

Ei l-ar fi sunat pe cel care răspundea de ei. Din păcate, medicii care au ajuns la cămin au spus că tânărul nu mai are semne vitale, așadar i-au constatat decesul.

Gabriel este descris frumos de toți colegii săi, dar și de profesori. Moartea sa le-a lăsat un gol imens în suflet. La aflarea veștii teribile, un elev a suferit un atac de panică, așadar și în cazul lui a fost chemat un echipaj.

Gabriel sinucidere Bacău

Tânărul din Bacău a lăsat un bilet de adio.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Transportatorii au obținut ceea ce-și doreau! ASF a aprobat noile tarife de RCA pentru camioane peste 16 tone

Tatăl lui Gabriel povestește prin ce a trecut tânărul în ultima perioadă a vieții

Elevul în clasa a IX-a ar fi lăsat în urma lui și un mesaj, găsit de polițiști în telefon. Se pare că acesta suferea din dragoste.

Geo, o colegă de aceeași vârstă cu el pusese capăt relației cu el, moment care l-a dezechilibrat complet. Băiatul ar fi insistat să se împace, însă tânăra a acceptat doar o simplă prietenie cu el. Relația dintre cei doi durase doar două luni de zile. Atât Geo, cât și ceilalți colegi vor primi acum consiliere psihologică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Nu mai doarmea, nu mai avea chef de mâncare, numai nimic, nimic. I-am zis, "Măi, o să ma ai multe de acum înainte, stai liniştit. Aseară chiar ne-a trimis mesaj să ştii că m-am împăcat cu Geo. Era foarte fericit. Dup-aia...nu am mai ştiut nimic. A strâns-o în braţe şi maică-sa, şi eu. Măi, nu este vina ta”,  a declarat tatăl vitrel al lui Gabriel, pentru Observator.

Și directoarea sa îl știa pe elev foarte cuminte, însă era nefericit din punct de vedere sentimental.

Gabriel sinucidere Bacău

Gabriel suferea din dragoste.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: De ce s-ar fi sinucis adolescentul de 16 ani din Bacău? Fata pe care o iubea Gabriel are nevoie de consiliere psihologică

Acum, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si