Un incident șocant a avut loc pe data de 2 decembrie în cartierul Gala, Iași! Un tânăr de doar 35 de ani a luat foc, după ce ar fi aruncat o petardă lângă o canistră cu combustibil, chiar în curtea lui.

Mircea a încercat să-și protejeze copiii de pericol

Pentru că vâlvătaia a pornit într-o clipă, bărbatul ar fi vrut să stingă focul, deoarece în preajma lui se aflau și niște copii.

Medicii ajunși la fața locului l-au găsit ăe bărbat întins pe stradă, acolo unde i-au acordat primul ajutor. El a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” cu arsuri pe aproape toată suprafața corpului, fiindu-i afectate chiar și căile aeriene.

„Un tânăr de 35 de ani, din Galata, a luat foc. Se pare ca a fost accidental, ar fi aruncat o petardă lângă o canistră cu combustibil, aceea a luat foc şi el a încercat să stingă focul, ca să protejeze niște copii care erau în preajma canistrei. Tânărul are arsuri pe circa 75% la sută din suprafața corpului, de gradul al II-lea și al III-lea, pe ambele membre inferioare, abdomen, torace și la nivelul feței. Sunt afectate inclusiv căile aeriene. A fost sedat și intubat de echipa SMURD de Terapie Intensivă, este în Unitatea de Primire a Urgențelor și va fi preluat pe Secția de Chirurgie Plastică”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iași, pe 2 decembrie 2023.

Mort arsuri petardă

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a suferit arsuri mari din cauza unei petarde.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Incidentul de la internatul liceului din Odorheiu Secuiesc a fost cauzat de încălcarea normelor: ”Există o necorelare între ceea ce este fizic în teren cu partea de proiect”

Cei trei copii ai bărbatului au rămas fără tată

Pentru că starea lui de sănătate era foarte gravă, medicii au decis să-l transfere în aceeași zi în care s-a produs accidentul, în Germania cu o aeronavă militară. Din păcate însă acesta nu a mai putut fi salvat, deoarece corpul lui a cedat.

Mircea Z. locuia cu soția și cei trei copii într-o vilă construită recent, în Galata. Vecinii au declarat pentru BZI că acesta era un om extraordinar, însă atunci când a aruncat acea petardă s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Mort arsuri petardă

Mircea a murit după ce a aruncat o petardă în curtea casei.

[Sursa foto: BZI]

Citește și: Ce făcea David în momentul în care a fost prin sub dărâmături? Nimeni nu a prevestit tragedia: ”Eu am fost ultimul care a vorbit cu el...”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”E om liniștit, serios, nu aţi văzut ce vilă are, dar era băut, toată lumea mai bea şi s-a întâmplat ceea ce știți. Pentru copiii lui s-a băgat în foc, ca să nu pățească ei ceva”, a declarat un vecin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si