Politia Arad a decis ca ciobanescul german sa fie casat si scos la vanzare la licitatie cu un pret de pornire de 200 de lei. Cel care a avut grija de el in ultimii 11 ani spera sa poata sa il ia chiar el acasa dupa urmatoarele doua licitatii. Ofiterul i-a facut deja o cusca noua si asteapta ca Jake sa ajunga in proprietatea lui.


##CITAT127##

La inceputurile carierei de politist, Jake a fost caine de urma pentru criminalistica si dupa cateva luni s-a dovedit a fi putin mai agresiv si trimis la serviciul de ordine publica, pentru misiuni de insotire, patrulare, dar si pentru panda si prinderea infractorilor. "Asa a ajuns la mine, in urma cu mai bine de zece ani, iar de atunci Jake mi-a fost cel mai de incredere partener pe care l-am avut in cariera. Cainele nu tradeaza niciodata. Imi doresc sa facem echipa in continuare, atat cat va trai", a declarat agentul Radu Vasiescu pentru news.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Jake a participat la peste 1.500 de misiuni, a prin infractori si chiar autori ai unor atacuri agresive.

Din pacate pentru Jake, cel care a avut grija de el pentru ultimii 10 ani, nu il poate lua acasa pentru ca nu are voie sa participe la licitatie. Conform procedurii, daca timp de trei licitatii nu se prezinta nimeni sa il cumpere, atunci cainele poate fi dat catre cel care vrea sa il adopte.
"Eu i-as fi cel mai bun prieten. Intre noi exista un atasament. Jake este ca un membru al familiei. Plecam si veneam impreuna acasa de la munca. Toti il iubim. Nici nu cred ca ar veni la licitatie cineva interesat sa duca acasa un caine batran, care s-ar acomoda greu cu alti stapani. I-am facut deja o cusca si astept sa vina la noi", a mai spus Radu Vasiescu.

CITESTE AICI TOATA POVESTEA LUI JAKE!



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si