Avea doar 25 de ani și o viață înainte pentru a-și îndeplini toate dorințele, una dintre ele fiind nunta cu femeia pe care o iubea. Doar că, din păcate, destinul i-a fost curmat brusc, în localitatea Gherla, din județul Cluj, luni, pe 5 august.

Tânărul jandarm a murit în urma unei coliziuni provocate de un șofer în vârstă de 71 de ani, care nu a acordat prioritatea și a lovit din plin un alt autoturism, care, intrând pe contrasens, a lovit puternic motocicleta pe care o conducea Adrian.

Citește și: Accident mortal într-o intersecție din București. Un motociclist și-a pierdut viața

Accident rutier

Adrian Csupe

[Sursa foto: Facebook ]

Adrian nu a mai apucat să se însoare

În urma impactului, Adrian a fost găsit la fața locului de către medici în stare de inconștiență. A fost transportat la cea mai apropiată unitate medicală, dar, în ciuda eforturilor depuse de medici, din păcate, inima tânărului jandarm s-a oprit.

Medicii nu au mai putut decât să îl declare decedat pe tânărul care a murit nevinovat. Veste care i-a îngenuncheat familia, prietenii și colegii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Este doliu acum în cadrul jandarmeriei din Cluj, care a și ținut să transmită un mesaj pentru părinții, iubita și rudele lui Adrian.

Toți colegii sunt acum aproape de familia distrusă pe vecie și se roagă pentru liniștea și pacea sufletului celui care s-a ridicat la cer mult prea devreme.

„Mult prea devreme, destinul unui tânăr jandarm clujean s-a frânt brusc, în cursul zilei de luni, 5 august 2024.

Colegul nostru, Csupe Adrian și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a petrecut în apropierea municipiului Gherla. Suntem cu sufletele alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și multă putere pentru a depăși această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Jandarmeria Cluj.

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Accident rutier

Adrian Csupe

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Tragedie la Satu Mare! Un camion și un microbuz au fost implicate într-un accident. Planul roșu de intervenție, activat

Ce spune poliția din Cluj

”Poliția a fost sesizată despre un accident la ora 16:10. Un bărbat de 71 de ani, din Mintiu Gherlii, nu a acordat prioritate unei mașini conduse de ofemeie de 35 de ani din Bistrița, care circula spre Dej.

Mașina femeii a fost proiectată pe sensul opus și a lovit o motocicletă condusă de un tânăr de 25 de ani din Gherla, care mergea spre Cluj-Napoca. Femeia de 35 de ani și motociclistul de 25 de ani au fost transportați la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testele de alcool pentru ambii șoferi au fost negative, dar motociclistul, nu a putut fi testat în din cauza leziunilor. Acesta fiind jandarm, din cauza complicațiilor a decedat la unitatea medicală”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si