Bărbatul, care este închis de 25 de ani, este acuzat că și-a decapitat victimele și le-a scos intestinele, însă acesta spune că nu are niciun regret, deoarece era vorba despre violatori și hoți.

Marcos Paulo da Silva (42 de ani) a fost închis prima dată în 1995, pentru o perioadă de șapte ani, pentru un jaf, pe când avea doar 18 ani. Ulterior, el a primit și alte condamnări, iar pentru răpirea unui profesor, angajat al închisorii, a primit o condamnare pe viață.

De atunci, se pare că ar fi ucis 48 de deținuți, dintre care cinci dintr-o lovitură, în 2011, în închisoarea Serra Azul, din Sao Paulo.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit Daily Star, condamnările lui Marcos Paulo da Silva, care are tatuat numele Lucifer pe piept, cumulează 217 ani de închisoare.

Presa locală scrie că Lucifer nu ar fi fost judecat pentru toate crimele sale.

Declarațiile șocante ale deținutului

Citeste si: Cum arăta Ligi de la „Puterea Dragostei” și cu ce se ocupa înainte de a participa în cadrul show-ului televizat

Citeste si: Marian Vanghelie a vorbit la “40 de întrebări cu Denise Rifai” despre motivul divorțului de prima sa soție

“Nu am regret pentru că i-am ucis pe acești oameni. Erau violatori și hoți, care au profitat de ceilalți deținuți și i-au jefuit”, i-ar fi spus recent cel numit Lucifer unui judecător.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si