Marian Claudiu Bălan, profesor de matematică, a dispărut fără urmă în anul 2020. Principalii suspecți sunt soția și copiii săi. Procurorii din Vâlcea îi acuză pe cei trei de asasinat.

El este Marian, profesorul dispărut din Vâlcea. Mesajul pe care i l-ar fi transmis mamei sale înaintte de dispariție!

El este Marian, profesorul dispărut din Vâlcea. Mesajul pe care i l-ar fi transmis mamei sale înainte de dispariție!

Mesajul pe care Marian i l-ar fi transmis mamei sale după dispariție

Cadavrul bărbatului nu a fost descoperit până în acest moment, anchetatorii au plasat-o pe mamă sub control judiciar. Mama și fiul sunt acuzați de lovituri cauzatoare de moarte și cadavre.

Ipotezele anchetatorilor au început să prindă contur atunci când explicațiile soției cu privire la dispariția lui Marian, date cunoscuților timp de un an de zile, erau diferite. Sora și mama bărbatului știu de la aceasta că a fugit cu o altă femeie. Altor rude le-a spus că a plecat la muncă în afara țării, când în Marea Britanie, când în Italia, la o spălătorie auto de unde trimite și bani familiei.

Un mare semn de întrebare pentru anchetatori este acela că nevasta și copiii nu au declarat la poliție dispariția bărbatului. Anchetatorii spun că ultima dovadă a existenței bărbatului este de pe data de 10 aprilie 2020, atunci când Marian Claudiu Bălan a vorbit la telefon cu mama sa.

Citește și: Alertă dispariție! Un bărbat de 71 de ani din Giurgiu a fost dat dispărut de familia sa. Persoanele care îl văd sunt rugate să sune la 112

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În perioada sărbătorilor Pascale, părinții copiilor meditați la matematică au fost informați, fie telefonic de către soția acestuia, fie prin mesaje, că o perioadă de timp domnul profesor, soțul său, va întrerupe meditațiile întrucât va pleca la cursuri, pentru ca, mai apoi, după terminarea vacanței școlare de primăvară, părinții respectivi să fie

încunoștințați tot de către inculpată că meditațiile la matematică vor continua, însă cu altă doamnă profesoară”, apare în comunicatul Tribunalului Vâlcea.

În plus, în luna iulie a anului 2020, la trei luni de la presupusa plecare de acasă, soția a solicitat la Judecătoria Râmnicu Vâlcea desfacerea căsătoriei. Proces în cadrul căruia soțul nu s-a prezentat niciodată și care s-a soluționat un an mai târziu, divorțul pronunțându-se din vina exclusivă a bărbatului.

"Stabilește locuința minorilor la domiciliul mamei reclamante. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorilor, să se exercite în mod exclusiv de către mama reclamantă. Obligă pârâtul la plata pensiei de întreținere în favoarea minorilor în cuantum de câte 350 de lei/lunar pentru fiecare, (în total 700 de lei lunar)", se arată în decizia luată de Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Citește și: VIDEO. Copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor era hocheist la Brașov și avea un viitor promițător. "Victor, micul și inimosul hocheist, drum lin către cer!"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu o lună înainte ca verișoara bărbatului să anunțe poliția, mama bărbatului a primit un mesaj care ridică multe semne de întrebare, chiar de pe numărul de telefon al acestuia.

"...după ce citești mesajul, să-l ștergi și să nu zici la nimeni ce îți zic.

Îți zic ție, că să știi de mine.... Nu pot să zic unde sunt pentru că telefoanele sunt urmărite. Eu trebuie să mă ascund și să țin telefonul închis și să nu fiu găsit, deoarece sunt căutat. Anul trecut am fost la un bordel de mai multe ori la niște fete. Pe urmă am aflat că aveau 15 ani. Peștii au făcut filmări și mă șantajează. Stau cu o fată și lucrez la negru. Mă descurc, mai ales că am banii de la tine”, a fost mesajul ciudat primit de mama bărbatului.

Lansate cercetările, soția a fost testată poligraf unde a picat. Anchetatorii au interceptat, monitorizat, au făcut cercetări în locuința profesorului de matematică: nu l-au găsit nici mort, nici viu și nici nu au obținut vreun indiciu despre locul unde bărbatu ar putea fi. Toate acestea ridică semne de întrebare, iar deznodământul ar putea fi unul dubios.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si