Close sidebar
Close sidebar

El este milionarul care, inspirat de filmul “The Bucket List”, si-a facut propria lista de lucruri “de facut in viata”! Iulian Stanciu: “Am condus o masina de Formula 1 pe circuit”

Iulian Stanciu e unul dintre cei mai bogati romani. Cu o avere estimata la 200 de milioane de euro, afaceristul se afla pe locul 17 in "Top 300 Capital al celor mai bogati romani".

,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu mai vechi, afaceristul in varsta de 40 de ani povestea ca a inceput sa faca bani inca din anii '90, cand era elev si vindea casete cu jocuri pe calculator. La 23 de ani si-a deschis propria firma si, in scurt timp, a devenit milionar, dupa ce a stiut sa investeasca cu folos profitul obtinut. Invatat cu aventura, Iulian Stanciu a povestit intr-un interviu pentru Profit.ro ca, dupa ce a vazut filmul “The Bucket List”, si-a facut propria lista cu lucruri pe care vrea sa le faca in viata asta. “O mare parte le-am facut deja, unele cu echipa sau cu partenerii si clientii. Am vrut sa conduc o masina de Formula 1 pe circuit si am fost cu 20 de clienti sa dorm in cort in savana... Scufundari cu rechini e pe lista, dar n-am facut-o inca”, povestea Iulian Stanciu. Pe lista lui se mai afla o excursie la Polul Nord si sa se catere pe Kilimanjaro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Foto: Profit.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI