Anchetatorii au declarat ca Agatha Nicole, fetita in varsta de 6 anisori, era vie in momentul in care a fost aruncata in apa, cauza mortii ei fiind inecul.

Trupul

fara viata al fetitei era plin de zgarieturi si vanatai. Medicii legisti au stabilit faptul ca Agatha a fost violata. Camerele de supraveghere amplasate pe strazile din Rio de Janeiro au surprins momentul in care Alves a aruncat o valiza pe care o cara pe umeri in rau. Televiziunile din Brazilia au preluat imaginile si le-au difuzat in cadrul jurnalelor de stiri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fiul in varsta de 10 ani al lui Alves le-a vazut si el si si-a recunoscut imediat tatal, iar ceilalti membrii ai familiei au facut presiuni asupra barbatului pentru a merge la politiei si pentru a se preda.

Agatha se juca langa casa impreuna cu mai multi copii in momentul in care a disparut.


Familia fetitei a declarat ca aceasta se juca des cu fiica mai mica al lui Alves si ca il cunosteau pe acesta de mai bine de patru ani, scrie The Sun.

Anchetatorii au declarat ca Alves, care se despartise recent de sotia lui, a adus-o pe fetita in casa situata la cativa metri de locuinta Agathei si a violat-o.
Barbatul s-a predat la politie si si-a recunoscut fapta. El a fost arestat si urmeza sa sa fie condamnat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si