Tânarul aflat pe un motor de viteza a intrat pe contrasens direct într-o masina care circula regulamentar, dupa ce a încercat o depasire riscanta. In urma impactului, motocicleta a fost complet dezmembrata.

Un cunoscut pasionat de motociclism din Braila a scapat de la moarte ca prin minune dupa ce a provocat un accidet rutier cumplit pe drumul european 85.

Citeste si: Un alt italian escrocat sentimental de o româncă: Ramona mi-a furat inima și 100.000 de euro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Motociclistul de 25 de ani a intrat inexplicabil pe contrasens, moment in care s-a izbit frontal de un autoturism .În urma impactului, motoclicleta s-a rupt in doua, iar autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori.

Soferul de 21 de ani si pasagerul din dreapta au fost transportati la spitalul judetean din Buzau.Biker-ul a scapat miraculos dupa ce a fost aruncat pe un teren proaspat arat, fiind transportat si el la spital.

S-a întocmit dosar penal si cercetarile continua pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care s-a produs accidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si