În urmă cu doar două zile, un tânăr de 19 ani a provocat un accident șocant pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebes. Acesta conducea un SUV Porsche Cayenne în momentul în care a intrat în coliziune cu partea dreapta a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani. 

Doi bătrâni, uciși de băiatul de 19 ani

În urma tragicului incident, atât șoferu de 72 de ani, cât și soția lui, în vârstă de 76 de ani au murit.

Vineri, 22 decembrie, tânărul s-a prezentat în fața procurorului de la Parchetul de pe lângă judecătoria Caransebeș, care a decis să-l plaseze pe acesta sub control judiciar. Măsura blândă ar fi fost luată pe considerente ce țin de faptul că Nicolas este nepotul unui fost procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Gheorghe Pinteala.

Nepot procuror accident

El este tânărul de 19 ani care a ucis doi bătrâni în Caransebeș.

[Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN & Facebook]

Citește și: Un copil de 10 ani a fost accidentat de o autospecială de poliție, în județul Galați. Cum s-a petrecut evenimentul rutier

Cine este Nicolas Pinteala?

Sima-Pinteala Nicolas Antonion, în vârstă de 19 ani avea permisul luat doar cu 7 luni înainte de a produce tragedia. Așadar, el avea interdicție de a mai conduce pe drumurile publice, au spus oamenii legii. Tânărul, care este student la Universitatea din Lugoj ar fi spus că regretă cele întâmplate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”A fost un tragic accident rutier, eveniment nedorit de către acest copil care n-a mai avut de-a face cu ilicitul penal. Este un student cu activitate impecabilă în cadrul Universității din Lugoj, un om care regretă profund și sincer cele întâmplate. Vorbim despre infracțiunea de ucidere din culpă, care prin însăși definiția ei este o infracțiune săvârșită fără intenție. Sigur că regretele îl vor urmări și pe timpul procesului penal.

El a avut o poziție de recunoaștere și de regret a faptelor”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Nepot procuror accident

Nepotul fostului procuror Gheorghe Pinteală a fost plasat sub control judiciar.

[Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN & Facebook]

Citește și: Cine sunt cele trei persoane care au sfârșit în tragicul accident din Satu Mare. Aceștia se duceau la Biserică

Nicolas ar fi de temut și în rândul familiei sale. Se pară că mama lui, Ghițan-Pinteala Andrada Georgiana, executor judecătoresc în Caransebeș, dar și sora lui ar fi cerut un ordin de protecție împotriva lui. Cererea lor a fost însă respinsă, fiind considerată neîntemeiată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si