Close sidebar
Close sidebar

El este Nicolas, noul concurent din "Casa Iubirii". Primele declarații ale acestuia: ”Am intrat în cușca leoaicelor”

Nicolas este noul concurent din "Casa Iubirii". Acesta a pășit încrezător printre concurenți și spune că își dorește o relație serioasă.

Laura Macovei,

El este Nicolas, noul concurent de la "Casa Iubirii". Primele declarații ale acestuia: ”Am intrat în cușca leoaicelor”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cine este Nicolas, noul concurent de la "Casa Iubirii"

Nicolas are 28 de ani și este din Brăila. Are 1,83cm înălțime și este zodia Pești. Concurentele s-au lăsat vrăjite de aspectul său fizic, unul dintre punctele forte ale concurentului. 

Am intrat în cușca leoaicelor ”,  a fost prima declarație a lui Nicolas despre concurente, după ce s-a prezentat, scrie WOWbiz.

Citeste si: Natalia face declarații despre Albert: “Are experiență de televiziune”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Imediat după ce a fost anunțat nou concurent al emisiunii, Kinga și-a arătat interesul pentru tânărul Nicolas, mai ales datorită înălțimii lui. Tot ea a fost curioasă să afle ce mașină conduce bărbatul și dacă este una scumpă, așa cum își dorește de la bărbatul de lângă ea.

Cum și-a făcut apariția Nicolas în emisiune

În a doua parte a emisiunii de ieri, noul concurent a pășit pragul Casei. Toți au rămas surprinși și nu înțelegeau asocierea "sunetistului" ce tocmai rezolvase problema lavalierei cu noul concurent al emisiunii. Astfel, frumoasa prezentatoare a dat cărțile pe față și a recunoscut că a fost un joc pe care l-a făcut pentru a stârni interesul fetelor.

Citeste si: Cuplul Bianca-Adrian, momente tensionate în Camera Roșie. Adrian este dezamăgit de comportamentul iubitei sale

Fetele au fost mai mult decât încântate când au auzit că Nicolas va participa alături de ele la emisiune pentru a-și găsi jumătatea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI