Barbatul a fost retinut pentru doua infractiuni de corupere sexuala impotriva minorilor si ultraj contra bunelor moravuri, urmand sa fie dus in instanta. Barbatul suspectat ca agresa sexual eleve in zona scolii Iuliu Haţieganu se numeste Lukacs Miklos Arthur si are 36 de ani. El spune ca nu stie despre ce este vorba si nici de unde a pornit toata aceasta poveste. Se considera nevinovat.

Intr-o declaratie pentru Ziare de Cluj, barbatul spune:

"Nu stiu, chiar habar nu am. Ce stiu este ca am fost acolo langa o scoala, am parcat pentru ca mi-a sunat telefonul, am stat langa sosea, a venit o doamna mai in varsta ca ce fac acolo, m-a luat asa la intrebari, eu eram nervos si i-am spus sa ma lase in pace si am plecat. Mai mult nu stiu."  Barbatul e casatorit si tata a doi copii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cercetarile politistilor au pornit dupa ce o invatatoare de la scoala "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca a postat pe o retea de socializare informatii despre un barbat care acosta eleve si i-a fotografiat masina, apoi a trimis pozele la Politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si