Close sidebar
Close sidebar

El este primarul din Mureș care a murit în fosa septică, alături de fiica sa

Ieri a avut loc o tragedie în localitatea Sărățeni din Mureș. Primarul comunei, împreună cu fiica lui, dar și un vecin au murit după ce au coborât într-o fosă septică.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se pare că aceștia nu au mai avut oxigen și au intrat imediat în stop cardiorespirator. Și proprietarul fosei a pățit același lucru, însă medicii au reușit să îl salveze.

Ieri, în jurul orei 19, patru oameni erau captivi într-o fosă septică adâncă de 3 metri. Proprietarul, un vecin, primarul din localitate și fiica acestuia au coborât unul câte unul în încercarea de a se salva reciproc, însă niciunul nu a mai reușit să iasă la suprafață. 

Misiunea de salvare a fost extrem de dificilă

Pompierilor nu le-a fost deloc ușor să îi scoată pe cei patru din fosă, astfel că au avut nevoie de un buldoexcavator și au chemat în sprijin și alpiniștii. 

Citeste si: Incident de ultim moment: Patru persoane au căzut într-o fosă septică

Intervenția a fost îngreunată de spațiul foarte îngust de intrare în fosa septică, însă victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la fața locului” a declarat Valeria Georgiana Oltean, purtător de cuvânt ISU Mureș. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Toate patru erau în stop cardiorespirator, am început resuscitarea, inclusiv elicopterul a fost chemat. Prima victimă scoasă a fost transferată la spital, iar la celelalte trei, din păcate, după 50 de minute, a fost declarat decesul ”, a spus și Bogdan Pasteucă, medic specialist. 

Primul scos din fosă a fost chiar proprietarul, iar medicii au reușit să îl readucă la viață, fiind transportat apoi la spital cu elicopterul. Pentru ceilalți trei nu s-a mai putut face nimic. 

Citeste si: Un bărbat care a accidentat un pieton a fugit de la locul accidentului

Primarul Biro Csaba din Sărățeni se ocupa de localitate din 2016. Fiica sa avea 32 de ani, era măritată și avea un bebeluș. 

De ce au intrat cei patru în fosă

Ieri, proprietarul fosei, în vârstă de 62 de ani, a chemat un vecin de 45 de ani să desfunde orificiul de intrare a dejecțiilor în acesta. Martorii spun că bărbatul a coborât prin gura de acces cu ajutorul unei scări. dar a leșinat ulterior din cauza lipsei de oxigen. Proprietarul l-a alertat pe primar, care este tot vecin, iar acesta a venit în fugă să îl salveze pe bărbatul de 45 de ani.

După ce a intrat, însă, nu a mai putut ieși. Fiica acestuia a vrut să-l salveze, însă tragedia s-a repetat. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul de 62 de ani a fost ultimul care a coborât pentru a îi salva pe cei trei.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI