Alin O., principalul suspect în cazul femeii găsite fără suflare într-o remorcă aflată într-o parcare din Oradea, a fost condus astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor pentru audieri. 

În urma audierilor, Alin O. a fost reținut. Potrivit primelor informații, tot el ar fi sunat la 112 pentru a alerta autoritățile.

Bărbatul ar fi fost proxenet. 

O femeie a fost găsită moartă într-o remorcă, iar sora sa, în stare gravă în apartament

Cadavrul femeii a fost găsit după ce unul dintre locatarii unui cartier de blocuri din Oradea a sesizat poliția cu privire la un miros îngrozitor care vine dintr-o remorcă parcată.

Citește și: VIDEO Ucisă după ce a sunat la 112! O femeie și concubinul ei au fost găsiți fără viață, în casa lor

Femeia găsită fără suflare în remorca din parcare

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Autoritățile au găsit în remorcă trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 31 de ani, ascuns într-un geamantan acoperit cu nisip.

În urma primelor cercetări, polițiștii ar lua în calcul ipoteza unei crime realizate de o rețea de proxeneți. Femeia ar fi fost ucisă în urmă cu câteva zile, în afara orașului, ulterior fiindu-i ascuns transportat cadavrul în parcarea cartierului de blocuri.

„Cert este că decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, nu acolo.

Persoanele implicate se pare că după ce au ucis-o ar fi transportat-o într-un geamantan în noua locație. Duminică ar fi avut loc mutarea pe strada Oneștilor”, a declarat Cristian Ardelean, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citește și: Anca Molnar a murit! Celebrul make-up artist a fost răpus de o boală grea, la doar 35 de ani

Sora victimei

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Un detaliu important al anchetei este faptul că sora victimei a fost găsită în stare gravă, cu răni pe tot corpul și nemâncată, într-un bloc situat în apropierea remorcii. 

„Cu foarte, foarte multe leziuni la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriție. Starea e gravă”, au mai precizat autoritățile.

Potrivit primelor informații, pe lângă principalul suspect, Alin O., la audieri au mai fost conduse două femei și un bărbat, care ar fi locuit împreună cu cele două surori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si