Un tanar argesean, in varsta de 31 de ani, a disparut ieri in mare dupa ce si-a riscat viata pentru a salva o mama si pe fetita acesteia de la inec.
Dupa ore intregi de cautari, barbatul a fost gasit in aceasta dimineata, in jurul orei 05.00. Era mort, iar salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata.

Citeste si: S-a maritat si i-a daruit un copil barbatului care i-a ucis fiica bolnava. Dupa botezul celui de-al doilea copil, femeia a aflat un lucru teribil

Alerta s-a dat ieri, putin dupa ora 9:00, pe plaja de la Mangalia, in zona Plajei Laguna.
Femeia intrase in apa cu fiica de numai cativa ani, desi era steag rosu si inotul era interzis. Cand apele furioase le-au acaparat pe cele doua, mama a inceput sa tipe dupa ajutor, iar doi barbati s-au aruncat sa le salveze. Femeia si fetita au fost scoase din valurile puternice, dar unul dintre salvatori nu a mai iesit la mal.
Barbatul, care era in concediu cu familia, a fost luat de curenti si de valuri, desi salvamarii reusisera la un moment dat sa ajunga la el. Scafandrii au continuat cautarea lui, insa misiunea lor s-a dovedit extrem de dificila.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Unul dintre barbati s-a tinut de tubul meu, i-am spus nu da drumul la tub sub nicio forma.

„Te tii strans de el!”, i-am zis! Eu eram cu caiacul si vasleam cand a venit un val foarte puternic, m-a adus la 30 de metri de geamandura si el a scapat tubul”, a povestit Andrei Joita, salvamar.
Sase scafandri de ISU Dobrogea au continuat cautarile. Misiune lor a fost extrem de dificila deoarece marea este agitata, iar valurile ating 2 metri inaltime. Totodata, curentii sunt foarte puternici si pot trage cu usurinta un persoana adulta sub apa.

Sursa: sursata.ro  

Foto: sursata.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si