”A fost dat in consemn la frontiera, posibil sa fie in Capitala, sa fie in Romania. Avem date suficiente sa stim unde se afla si in cel mai scurt timp sa-l prindem. E un recidivist, o persoana periculoasa”, a declarat seful Politiei Romane.

Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor, lovind cinci autoturisme pe strada Alexandru serbanescu, dupa care a fugit, conducea o masina inmatriculata in Bulgaria, iar urmarirea a durat aproximativ cinci minute, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Mirela Druga.

Aceasta a precizat ca soferul nu a fost deocamdaa identificat, fiind facute cercetari pentru prinderea sa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un echipaj al Sectiei 2 Politie se deplasa la interventia unui caz, sesizat prin 112, moment in care au facut semnal de oprire unui autoturism cu numar de inmatriculare de Buglaria. Conducatorul autoturismului a refuzat  sa opreasca, motiv pentru care acestia au plecat in urmarirea lui. Prin statie, in acelasi timp ,au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate in zona si s-a incercat blocarea autoturismului”, a declarat, vineri, Mirela Druga.

Pe strada Alexandru serbanescu, soferul a pierdut controlul volanului si a acrosat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmarirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubritatii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru serbanescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si