Close sidebar
Close sidebar

EL este soferul care a lovit vineri cinci masini in Bucuresti! A fost dat in consemn la frontiera!

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”A fost dat in consemn la frontiera, posibil sa fie in Capitala, sa fie in Romania. Avem date suficiente sa stim unde se afla si in cel mai scurt timp sa-l prindem. E un recidivist, o persoana periculoasa”, a declarat seful Politiei Romane.

Soferul care nu a oprit la semnalele politistilor, lovind cinci autoturisme pe strada Alexandru serbanescu, dupa care a fugit, conducea o masina inmatriculata in Bulgaria, iar urmarirea a durat aproximativ cinci minute, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Mirela Druga. Aceasta a precizat ca soferul nu a fost deocamdaa identificat, fiind facute cercetari pentru prinderea sa.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un echipaj al Sectiei 2 Politie se deplasa la interventia unui caz, sesizat prin 112, moment in care au facut semnal de oprire unui autoturism cu numar de inmatriculare de Buglaria. Conducatorul autoturismului a refuzat  sa opreasca, motiv pentru care acestia au plecat in urmarirea lui. Prin statie, in acelasi timp ,au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate in zona si s-a incercat blocarea autoturismului”, a declarat, vineri, Mirela Druga.

Pe strada Alexandru serbanescu, soferul a pierdut controlul volanului si a acrosat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmarirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubritatii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru serbanescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI