Jandarmul tulcean Sorin Andrici a încheiat, vineri seara, în bazinul de pe malul lacului Ciuperca, un maraton de 24 de ore de înot pentru a atrage atenţia asupra unui copil de 10 ani, care are nevoie de sprijin financiar pentru o operaţie în străinătate.

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a înotat 24 de ore pentru a-l sprijini pe Adrian Mihai Eni, un copil de 10 ani care are mai multe diagnostice, printre care sindromul Angelman, epilepsie şi retard psiho-motor sever.

Băiatul urmează să se prezinte luni, pe 5 iunie, pentru consultație, la o clinică din Turcia. Pentru operația sa este nevoie de aproximativ 40.000 de euro.

”Important este ca Adrian să se întoarcă cu bine din Turcia”

Impresionat de acest caz, jandarmul tulcean Sorin Andrici, a decis să înfrunte toate provocările unui maraton de 24 de ore în bazinul de pe malul lacului Ciuperca, pentru a-l ajuta pe micuţ.  

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Impresionat de acest caz, jandarmul tulcean Sorin Andrici, a decis să înfrunte toate provocările unui maraton de 24 de ore în bazinul de pe malul lacului Ciuperca, pentru a-l ajuta pe micuţ.  

Impresionat de acest caz, jandarmul tulcean Sorin Andrici, a decis să înfrunte toate provocările unui maraton de 24 de ore în bazinul de pe malul lacului Ciuperca, pentru a-l ajuta pe micuţ.  

[Sursa foto: Jardarmeria Tulcea - Facebook]


"A fost incredibil de greu. Condiţii de bazin de 25 de metri, te duci, te întorci dar, având în vedere cauza umanitară pentru care ne-am hotărât să facem această acţiune, am trecut peste toate greutăţile. Important este ca Adrian să se întoarcă cu bine din Turcia", a declarat Sorin Andrici pentru  Agerpres.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama copilului, i-a mulţumit la final lui Sorin Andrici.

Mama lui Adrian, emoționată că fiul său mai are o șansă

"Începând de astăzi de la ora 12.00,

au venit mai multe donaţii. Avem vreo 24.000 de lei. Mâine (sâmbătă- n.r.) vom porni la drum. Duminică voi pleca din Bucureşti spre Turcia", a precizat Mădălina Eni.

Și Jandarmeria Tulcea  a postat un mesaj pe Facebook pentru jandarm.

”Felicitări, Sorin Andrici! Colegul nostru a reușit să înoate 24 de ore, parcurgând peste 42 km, în sprijinul micuțului Adrian pentru a-i face cel mai de preț cadou.În data de 1 iunie, chiar de Ziua copilului, el și-a depășit limitele și a înotat timp de 24 de ore la Bazinul de Inot Tulcea pentru a strânge fondurile necesare băiețelului care suferă de Sindromul Angelman și epilepsie, acesta urmând să fie operat peste 4 zile în Turcia.Timp de trei luni, jandarmul s-a antrenat pentru acest ,,maraton de înot”, așa cum îi place lui să spună, iar eforturile au fost astăzi răsplătite. Acum este mulțumit sufletește că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a aduce o speranță în familia lui Adrian”, scris în postare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Plutonierul adjutant șef Andrici Sorin nu este la prima acțiune de acest gen, el reușind în urmă cu 2 ani să înoate în 12 ore, peste 22.000 de metri, în sprijinul colegului său, care de asemenea, a avut nevoie de sprijin material pentru un tratament medical, astfel că și de această dată, nu a putut sta deoparte și a acceptat o nouă provocare, pentru o cauză nobilă. Micuțul Adrian-Mihai Eni, în vârstă de 10 ani, are nevoie de ajutorul nostru! Are dreptul la o viață normală iar asta stă în puterea noastră!”, a mai scris Jandarmeria Tulcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si