Individul nu a reusit sa ia insa nimic iar, acum, da socoteala pentru fapta sa in fata politistilor.

El este suspectul care a bagat spaima in oameni si a incercat sa fure banii dintr-un cazino din Timisoara, amenintand angajatii cu o maceta. Din fericire, unul din angajati a reusit sa apese butonul de panica, iar individul a rupt-o la fuga. Nu a ajuns prea departe deoarece politistii au pus mana pe el.

Ce pedeapsă îl așteaptă pe bărbatul care a intrat cu maceta într-un cazinou

"Politistii din cadrul Biroului Ivestigatii Criminale impreuna cu Politistii Sectiei 2 Timisoara au identificat si retinut un barbat de 28 de ani banuit de comiterea tentativei de talharie, in prezent acesta aflandu-se in centrul de retinere si arestare preventiva din cadrul IPJ Timis.", a declarat Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Urmeaza sa vedem pe ce varianta va merge procurorul, daca va solicita sau nu arestatrea lui pentru 30 de zile"., a spus Alexandru Zbarna, avocatul suspectului.

Tanarul a fost audiat de politisti si si-a recunoscut fapta. Acum este retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativa de talharie. Magistratii vor decide daca va ramane in arest 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si