El este tânărul care a murit înecat la Costineşti. Se numește Aurel Pintea, are 21 de ani şi era din Vaslui, potrivit informaţiilor apărute pe reţelele de socializare.

Citeste si: VIDEO- Steagul roșu înseamnă că înotul este interzis. Vezi semnificația steagurilor arborate pe litoral

Trupul său a fost observat între stabilopozi de către un turist. Timp de două zile, atât Aurel, cât și prietenul său erau căutați de salvamari, dar și cu ajutorul elicopterelor. 

Aurel era din Vaslui și a venit la mare să muncească

A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-i îndepărta pe turiștii care au năvălit în zonă. Tânărul găsit astăzi decedat lucra la unul dintre barurile de pe plajă în Costineşti. Intrase în mare alături de prietenul său, marţi seara, după ce au terminat programul de lucru. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Deşi salvamarii arboraseră steagul roşu, ceea ce înseamnă scăldatul interzis, cei doi au ignorat semnalele și au intrat în marea nemiloasă.

Citeste si: Eduard a murit, marți, la Costinești. Avea 25 de ani și urma să se căsătorească

Marea a luat șase vieți doar săptămâna aceasta. Majoritatea victimelor au fost turiști care au ignorat steagul roșu, însă printre cei înghițiți de valuri se numără și un salvamar care a murit în timp ce a fost tras la fund de un turist care s-a înecat și el. 

Salvamarii au anunțat că steagul roșu va rămâne arborat pe tot litoralul cel puțin încă două zile.

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si