Close sidebar
Close sidebar

EL este tanarul care si-a dat foc intr-o benzinarie din Cluj. Radu avea 23 de ani. Un martor al gestului socant spune ce s-a intamplat inainte de a-si da foc. Sa fie aceasta femeie motivul?

Radu avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte. Insa, astazi, a facut un gest extrem care a socat intreaga tara.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu Tud a mers intr-o benzinarie si a alimentat. Pentru ca a intarziat cu plata, un angajat s-a indreptat spre masina sa, insa in acel moment a fost cuprinsa de flacari.

O femeie care se afla in acel moment in benzinarie povesteste ce s-a intamplat. Ea spune ca langa masina tanarului ar fi fost si o femeie, chiar inainte de gestul extrem. Cei doi s-ar fi certat, iar in urma discutiilor aprinse, femeia ar fi fugit. Apoi tanarul si-a dat foc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Benzinaria in care s-a produs tragedia este inchisa.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI