Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, subcomisarul Andreea Munteanu, bărbatul conducea autoturismul pe DN 22 dinspre Tulcea spre Constanţa, iar între ocalităţile Cogealac şi Taşaul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un alt autoturism.

Şoferul celei de a doua maşini avea doar 18 ani. Împreună cu el a murit şi pasagerul din spate, tot în vârstă de 18 ani. Se numea Cicîrîc Adrian, dar prietenii îi spunea Cici.

Persoana care călătorea pe locul din faţă, tot de 18 ani, a fost rănită. Cei doi tineri care au murit erau din judeţul Tulcea, la fel şi adolescentul rănit, iar autorul accidentului, de 22 de ani, este din judeţul Constanţa. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Şoferul care produs accidentul a fost rănit uşor. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a fost detectată o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si