Close sidebar
Close sidebar

El este tânărul mort în cumplitul accident din Suceava! Daniel avea doar 19 ani

Daniel, în vârstă de 19 ani a murit noaptea trecută în urma unui teribil accident de circulaţie petrecut în judeţul Suceava. Familia tânărului este în stare de șoc.

Stefania Pavel,

Un tânăr de 19 ani a fost proiectat afară din mașină, într-un teribil accident produs vineri dimineață, în Suceava.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viața unui tânăr de doar 19 ani a luat sfârșit în dimineața de vineri, 15 decembrie! Incidentul teribil a avut loc în localitatea Petia, la ieșire spre localitatea Uncești, județul Suceava, în jurul orei 02:30.

Polițiștii nu înțeleg cum a avut loc accidentul

Cel mai probabil într-un moment de neatenție, tânărul ar fi pierdut controlul volantului, iar apoi s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului. În cele din urmă, acesta a fost proiectat în afara autoturismului. Șoferii din trafic au sunat imediat la 112.

Ajunși la fața locului, medicii l-au găsit pe Daniel întins pe jos, în afara autoturismului său care era complet distrus de impactul puternic. 

”Dispeceratul comun ISU-SAJ Suceava a fost anunţat, în această dimineaţă, la ora 2:30, despre producerea unui accident rutier, pe drumul comunal de pe raza localitaţii Petia (la ieşire spre loc. Unceşti). La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ”, a transmis ISU Suceava.

El este Daniel, tânărul de 19 ani care a murit într-un accident, în județul Suceava.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Accident grav pe o șosea din Suceava! Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu mașina

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Deși au încercat din răsputeri să-l readucă la viață pe șoferul de 19 ani, medicii au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

”În exteriorul maşinii, a fost identificată o victimă inconştientă, un tânăr în vârstă de 19 ani. Din nefericire, victima avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul acesteia”,  a mai spus ISU. 

Polițiștii au preluat acest caz și fac acum cercetări pentru a afla cum s-a produs un astfel de accident teribil.

Daniel, plâns de prieteni și familie

Daniel Mandiuc avea doar 19 ani și locuia în Uncești, un sat din comuna Bunești din județul Suceava. 

Părinții lui Daniel sunt distruși de durere și nu-și pot explica cum de a avut loc o asemenea tragedie. Și prietenii tânărului sunt șocați și nu își pot reveni, după ce au aflat despre vestea morții lui. 

”Ai plecat mult prea devreme Daniel Mandiuc și ai lăsat multă durere pe acest pământ în loc să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase clipe Dumnezeu a ales ca tu să stai printre îngeri. Aș da orice să mai pot să te aduc înapoi și să mai stai printre noi. Îngerii să-ți vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, prieten drag!”, a scris pe Facebook un apropiat al băiatului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El este tânărul care a murit vineri dimineață, la Suceava.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anchetă la azilul de bătrâni din Dâmbovița unde o femeie de 88 de ani ar fi murit de frig. Aceasta a fost găsită în șoc hipotermic chiar în centru

”De azi înainte nu te vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte te vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată. Deci nu îmi vine sa cred ....Încă o dată am văzut că în viața suntem doar pasageri, astăzi râzi glumești iar mâine rămâi doar o amintire! Dumnezeu să te ierte! Cuvintele nu își au rostul, ai plecat mult prea devreme și ai lăsat un gol imens în inimile noastre a tuturor celor care te-am cunoscut”, a mai scris un prieten al tânărului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI