UPDATE: Tatăl atacatorului e în stare de șoc!

Matthew Crooks, tatăl lui Thomas Matthew Crooks, e în stare de șoc de când a aflat ce s-a întâmplat la mitingul electoral din Butler. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a spus că va face declarații abia după ce va vorbi cu oamenii legii. "Încă încerc să îmi dau seama ce s-a întâmplat", a declarat el, citat de BBC.

 

Principalul suspect a fost identificat. Numele lui este Thomas Matthew Crooks și are 20 de ani.

Reprezentanții FBI au făcut public numele bărbatului care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump, a ucis un spectator și a rănit grav alți doi oameni. Este vorba despre Thomas Matthew Crooks, un bărbat de doar 20 de ani, originar din Pennsylvania. „Nu avem în prezent un motiv identificat”, a precizat agentul special FBI Kevin Rojek.

Thomas Matthew Crooks a absolvit liceul Bethel Park High School în 2022. În timpul studiilor, el câștigase un cec în valoare de 500 de dolari pentru cunoștințele sale la matematică și științe de la National Math and Science Initiative, scrie BBC.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Asupra trupului neînsuflețit al lui Thomas Crooks nu a fost găsit niciun act de identitate. El ar fi fost identificat, din câte se pare, cu ajutorul unor probe ADN.

"Ancheta este în plin proces de desfășurare. Apelăm la toți cei care dețin informații despre această situație. Oricine are fotografii sau filmări care ne poate ajuta în investigație este încurajat să ni le trimită online".

Cine este Thomas Matthew Crooks, tânărul de 20 de ani care a vrut să-l asasineze pe Donald Trump

Principalul suspect în cazul tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump ar fi fost identificat cu ajutorul unor probe ADN.

Crooks este republican declarat și locuia în Bethel Park, Pennsylvania, un oraș aflat la aproximativ 70 de kilometri de Butler, localitatea în care fostul președinte american ținea un discurs electoral în cadrul unui miting.

Citeste si: Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”- kfetele.ro

Citeste si: Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată la spital- radioimpuls.ro

Citeste si: Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat- antena3.ro

Momentul în care bărbatul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump este ÎMPUȘCAT de un lunetist îl poți vedea aici

Tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi urcat pe acoperișul unei clădiri aflate la aproximativ 100 de metri de podiumul pe care Donald Trump ținea discursul.

Înarmat cu o pușcă semi-automată, Thomas Matthew Crooks a deschis focul și a reușit să tragă de mai multe ori până când a fost împușcat mortal de un lunetist. Un martor a povestit că a încercat să atragă atenția forțelor de ordine în momentul în care l-a văzut târându-se pe un acoperiș din apropiere. Citește AICI mai multe detalii despre evenimentele din Butler.

„FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, drept subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte Donald Trump din 13 iulie, în Butler, Pennsylvania. Aceasta rămâne o investigație în curs de desfășurare și persoanele care au informații care pot ajuta sunt încurajate să trimită fotografii sau videoclipuri online la FBI.gov/butler sau să sune la 1-800-CALL-FBI”, este mesajul oficial.

sursa foto: One India & Profimedia Images 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si