Ucigasul are doar 20 de ani, dar a comis o crima cu atata cruzime, incat i-a uimit pana si pe oamenii legii care au anchetat cazul.

Si-a injunghiat in gat victima cu asa forta, incat bietul baiat nu a mai avut nicio sansa de supravietuire, dupa care a lasat cadavrul in drum si si-a vazut linistit de treaba, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Animalele de pe camp au terminat ce a inceput criminalul, separand complet capul victimei de trunchi.

Citeste si: Un baietel de opt ani spune ca ingerii l-au ajutat sa-si salveze tatal de la moarte

Anchetatorii l-au interogat o buna perioada de timp, in care tanarul si-a recunoscut fapta ingrozitoare, motivand ca victima l-a injurat de mama. Un motiv atat de banal pentru o crima absolut infioratoare. Tanarul este retinut in acest moment de politie, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Totusi, se pare ca prietenii ucigasului stiau ce fel de om este, unul dintre ei lasand un comentariu interesant, chiar profetic la una dintre fotografiile sale: „Puscaria te mananca, kinezule”, la care ucigasul a raspuns „Asa crezi tu”.

Se pare ca prietenul acestuia a avut dreptate.

Sursa: Online News
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si