Designerul de modă îi are pe cei mai mari copii ai săi, Tommaso și Cristina,din căsătoria cu Silvanella Giannoni, care a avut loc în anul 1964. Mai apoi, acesta i-a avut pe Robert, Rachele și Daniele în timpul căsătoriei cu Eva Maria Düringer.

Bărbatul în vârstă de 82 de ani este într-o relație cu modelul suedez Sandra Nilsson în vârstă de 37 de ani, cunoscută și sub numele de Sandra Bergman.

Cei doi sunt împreună din anul 2014, iar săptămâna trecută și-au mărit familia. Cuplul a întâmpinat venirea pe lume a fiului lor.

Citește și: Un asasin din El Salvador, condamnat la 1310 ani de închisoare. Câte crime a comis

Pe mezinul lui Cavalli îl cheamă Giorgio, numele fiind un omagiu adus tatălui său, care a fost împușcat de naziști în timpul celui de-al doilea război mondial.

Creatorul de modă italian a declarat pentru jurnaliștii Novella 2000 despre fiul său șia a asigurat că partenera sa, care este cu 45 de ani mai tânără decât el, "se simte bine" după naștere.

"Copilul, care s-a născut în urmă cu o săptămână chiar aici, în Florența, este frumos și a fost foarte emoționant să-l văd imediat după ce s-a născut. Îl cheamă Giorgio, ca și bunicul său, tatăl meu...

pe care naziștii l-au împușcat în masacrul de la Cavriglia, când aveam patru ani", a declarat designerl.

Cavalli a fost foarte afectat de moartea tatălui său

Roberto Cavalli a fost foarte afectat de moartea tatălui său, pierderea suferită lăsându-l mut până la vârsta de 18 ani.

Anterior, creatorul de modă în vârstă de 82 de ani a vorbit despre modul în care tatăl său a fost împușcat în iulie 1944 într-un raid la Castelnuovo dei Sabbioni:   "Era topograf, lucra la o mină din Valdarno...

Nu am vorbit până la 18 ani. Dar viața a fost blândă cu mine [și am fost] răsplătit... pentru tot."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un șofer român de TIR a salvat de la moarte o fetiță, în fața unui bar din Italia. Familia fetei are numai cuvinte de laudă la adresa lui: „Rămâi eroul familiei noastre”

Brandul Cavalli valorează 500 de milioane de dolari, adică aproximativ 422 de milioane de lire sterline, și este cunoscut pentru imprimeurile sale exotice și îndrăgit de vedete, printre care și  Kim Kardashian.

În anul 2015, se pare că designerul și-a sărbătorit averea cumpărându-i iubitei sale propria insulă privată în largul coastei Strängnäs, situată la aproximativ 80 de kilometri est de Stockholm.

Cine este femeia care l-a făcut părinte la vârsta de 82 de ani

Sandra Nilsson s-a născut în Sjöbo, în sudul Suediei. Aceasta a fost descoperită de un agent de modelling în timp ce se afla într-o vacanță de familie la Paris, atunci cân avea vârsta de 14 ani.

Citește și: Noi detalii în cazul crimei din Bragadiru. Cine este criminalul care și-a înjunghiat foștii socri, orbit de durerea de a nu-și mai vedea fetița: „Era un băiat supus”

Tânăra în vârstă de 37 de ani a ajuns să participe în calitate de concurentă la Scandinavia's Top Model și a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, printre care Swedish Miss Hawaiian Tropic.

În anul 2008, Sandra a primit titlul de "Playmate of the Month" al revistei Playboy pentru luna ianuarie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Sfârșit tragic pentru un român din străinătate! Cristian s-a stins din viață după ce a fost închis într-un centru de detenție pentru imigranți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si