Individul a fost arestat. Barbatul a fost printre primii infractori eliberati inainte de termen in baza legii recursului compensatoriu. A facut 6 ani din cei 7 primiti pentru viol si a rezistat doar patru luni in libertate, inainte sa atace din nou.

"Totul s-a intamplat in aceasta scara de bloc din sectorul 2 al Capitalei. Fetita de 13 ani venise sa isi viziteze bunica insa nu a mai apucat sa ia liftul pana la etajul 9, pentru ca agresorul a urmat-o pana la parterul blocului, unde a agresat-o.

in acele momente s-a speriat si si-a anuntat rudele ca a fost agresata”, relateaza Andreea Milea, jurnalist Digi24.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rudele victimei au depus plangere la politie. Mama fetei este insa socata de cele intamplate.

" Era socata. Mi-a spus ca a ajuns in dreptul scarii si in spatele ei barbatul a intrebat-o cat e ceasul, fetita a raspuns.

La lift i-a spus daca urca pana la etajul 10 cu el, fetita l-a refuzat si atunci el a apucat-o de mana dreapta si cu cealalta i-a ridicat cu forta geaca si i-a introdus mana in pantaloni. Dupa ce a plecat de la mama mea, el a urmarit-o pe strada. A fugit dupa ea. Fetita a fugit si a intrat la o spalatorie auto si a cerut ajutor acolo unor oameni.
L-au imobilizat cateva minute, i-au spus sa o lase in pace si apoi el a plecat",
povesteste mama fetei agresate.

Citeste mai mult pe Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si