Close sidebar
Close sidebar

El este violatorul recidivist care a batjocorit o fetita de 13 ani in scara blocului din Pantelimon. "Cine a dat legile astea ar trebui sa si plateasca intr-un fel sau altul!"

Fata de 13 ani agresata de un fost detinut in scara unui bloc din Pantelimon a fost nevoita sa stea fata-n fata cu cu violatorul recidivist, la sectia de politie. L-a recunoscut din prima pe individul care a atacat-o si le-a povestit politistilor intreaga scena. Acum are nevoie de asistenta psihologica pentru a depasi trauma.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Individul a fost arestat. Barbatul a fost printre primii infractori eliberati inainte de termen in baza legii recursului compensatoriu. A facut 6 ani din cei 7 primiti pentru viol si a rezistat doar patru luni in libertate, inainte sa atace din nou.

"Totul s-a intamplat in aceasta scara de bloc din sectorul 2 al Capitalei. Fetita de 13 ani venise sa isi viziteze bunica insa nu a mai apucat sa ia liftul pana la etajul 9, pentru ca agresorul a urmat-o pana la parterul blocului, unde a agresat-o. in acele momente s-a speriat si si-a anuntat rudele ca a fost agresata”, relateaza Andreea Milea, jurnalist Digi24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Rudele victimei au depus plangere la politie. Mama fetei este insa socata de cele intamplate.

" Era socata. Mi-a spus ca a ajuns in dreptul scarii si in spatele ei barbatul a intrebat-o cat e ceasul, fetita a raspuns. La lift i-a spus daca urca pana la etajul 10 cu el, fetita l-a refuzat si atunci el a apucat-o de mana dreapta si cu cealalta i-a ridicat cu forta geaca si i-a introdus mana in pantaloni.

Dupa ce a plecat de la mama mea, el a urmarit-o pe strada. A fugit dupa ea. Fetita a fugit si a intrat la o spalatorie auto si a cerut ajutor acolo unor oameni. L-au imobilizat cateva minute, i-au spus sa o lase in pace si apoi el a plecat", povesteste mama fetei agresate.

Citeste mai mult pe Digi24

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI