Close sidebar
Close sidebar

El este Vițel, un adolescent de 17 ani, din Iași, care se consideră interlop. A sechestrat doi bărbați, iar pe unul l-a și bătut

Vițel a sechestrat doi bărbați, iar pe unul dintre ei l-a bătut. Tânărul are 17 ani și se consideră interlop.

Elena Tasca,

Vițel a sechestrat doi bărbați, iar pe unul l-a și bătut

[Sursa foto: bzi.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un adolescent în vârstă de 17 ani, Vițel, a sechestrat doi bărbați, iar pe unul dintre ei l-a bătut. Tânărul care se consideră interlop a ajuns în atenția autorităților, potrivit informațiilor transmise de bzi.ro.

Vițel, interlopul de 17 ani, a sechestrat doi bărbați, iar pe unul l-a bătut

Vițel este un adolescent în vârstă de 17 ani, din localitatea Țibățenști din județul Iași, care se consideră interlop. Se pare că tânărul a invitat acasă doi bărbați, pe care apoi nu i-a mai lăsat să plece. Pe unul dintre aceștia, Vițel l-a bătut, iar întreg momentul a fost filmat și urcat pe internet.

Citește și: "Nu mai pot" Cearta cu soția și alcoolul l-au adus în pragul disperării. Un bărbat băut a intrat în troleu, la Târgu Jiu

Imaginile au ajuns în atenția autorităților, care ulterior l-au reținut pe Vițel. Ulterior, adolescentul care se crede interlop a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Citește și: Clanurile interlope din București, "vizitate" de mascați în mega-operațiunea "Jupiter"

"Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, față de inculpatul VIȚEL L.G, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, (persoană vătămată, B.P.P)

și lipsire de libertate în mod ilegal, (persoană vătămată, C.A.C).

În baza dispozițiilor art. 227 alin. 1 Cod de procedură penală, dispune punerea în libertate a inculpatului Vițel L.G, cu datele de stare civilă anterior menționate, deținut în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

În baza dispozițiilor art. 227 alin. 2 din Codul procedură penală, dispune luarea față de inculpatul Vițel L.G,

cu datele de stare civilă anterior menționate, a măsurii preventive a arestului la domiciliu, prevăzută de dispozițiile art. 202 alin. 4 lit. d) din Codul de procedură penală, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 21.10.2024, până la data de 19.11.2024, inclusiv", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI