Update:  Soțul femeii o acuză pe aceasta de prostituție. Potrivit surselor Antena 3 CNN, membrii clanului Mustafa din Focșani, din care face parte, au influențat-o și chiar amenințat-o să nu părăsească activitatea.

O crimă înfiorătoare a avut loc în Galați, chiar în a treia zi de Crăciun, în jurul orei 16:00! O femeie de 30 de ani a fost omorâtă cu bestialitate de soțul ei, în apartamentul în care aceștia locuiau. 

Polițiștii i-au dat de urmă soțului femeii

După ce ar fi comis fapta oribilă, Victor, bărbatul de 35 de ani a sunat la 112, spunând că partenera lui se simte rău. Mai apoi, individul s-a făcut nevăzut. Acesta a mai spus la telefon că el va pleca de acasă, însă va lăsa ușa deschisă. Polițiștii i-au dat de urmă abia joi și l-au reținut pentru 24 de ore. El le-ar fi spus și unor rude că voia să se predea.

"Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost între timp prins și reținut. A fost găsit pe raza orașului, dar în alt cartier. Crima a avut loc pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Cei doi aveau copii doua fete de 9 și 10 ani care nu erau acasă în momentul comiterii faptelor",

a declarat procurorul Ovidiu Gheorghe Zaharia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Bărbat crimă Galați

El este Vivi, bărbatul din Galați care și-ar fi strangulat soția.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bărbat mort, plimbat cu tramvaiul timp de 2 ore la Arad. "Pasagerii au încercat să-l trezească"

Pe numele individului a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Individul ar fi recurs la acest gest, deoarece soția voia să se despartă de el

Din păcate însă, medicii ajunși la locul tragediei au găsit-o pe Lăcrămioara decedată de mai bine de câteva ore. Mai mult, aceasta avea urme de strangulare, așadar specialiștii au constatat decesul. În apartament nu se mai afla nimeni.

Vecinii de la bloc sunt șocați de cele întâmplate. Ei spun că niciodată nu au auzit certuri și chiar erau niște oameni foarte respectuoși care aveau grijă de copiii lor.

" Sunt şocată. Groaznic, groaznic. Nu-mi vine să cred ce a putut să facă. Cui rămân aceste fetiţe?", a declarat o vecină pentru Observator.

Bărbat crimă București

Bărbatul care și-a omorât soția, la Galați a fost prins de polițiști.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mămică de 30 de ani din Galați, ucisă de soț în a treia zi de Crăciun

Surse apropiate anchetei spun că cei doi se certau foarte des, iar femeia chiar ar fi vrut să-l părăsească. Așadar, acesta ar putea fi motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la gestul de-a dreptul șocant. Pe pagina de Facebook a individului nu apar poze cu femeia, ci doar cu cei doi copii pe care ei îi aveau împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si