Close sidebar
Close sidebar

„El mi-a făcut copilul fericit!” Cine este Samir, polițistul erou care a redat bucuria unui copilaș? Agentul l-a ajutat pe tatăl copilului să îi ofere micuțului vacanța mult visată

Povestea emoționantă a unui agent de Poliție din cadrul IPJ Cluj! Samir a redat bucuria unui copil, după ce tatăl său se chinuise timp de un an să strângă banii necesari pentru o vacanță de neuitat. Visul lui părea năruit atunci când un hoț a luat borseta cu toți banii de vacanță.

Ana-Maria Costea,

„El mi-a făcut copilul fericit!” Cine este Samir, polițistul erou care a redat bucuria unui copilaș? Agentul l-a ajutat pe tatăl copilului să îi ofere micuțului vacanța mult visată

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întâmplare așa cum rar vezi! Un agent de Poliție al IPJ Cluj a redat bucuria unei familii și, mai presus de toate, a unui copilaș. 

Într-o zi, dis-de-dimineață, în jurul orei 06:00, agentul de Poliție Samir se pregătea să iasă pe teren, atunci când în fața sediului Poliției a văzut un bărbat care plângea.

Nedumerit și curios de ceea ce pățise bărbatul, agentul l-a întrebat ce s-a întâmplat.

„Vă rog din suflet să mă ajutați! M-am nenorocit!”, i-a spus bărbatul.

Citește și: Un polițist local, erou, după ce a salvat o femeie care era pregătită să se sinucidă în apele râului Argeș. Cum a fost găsită femeia?

Bărbatul pierduse borseta în care avea banii pentru vacanța cu familia: „Un an de zile am strâns la ei”

Agentul de Poliție l-a văzut bulversat, trist și îngrijorat, așa că l-a rugat să detalieze ceea ce tocmai i se întâmplase.

„Am pierdut borseta cu banii de concediu. Am pus-o pe mașină când am alimentat și apoi am plecat. Mi-am dat seama după 5 minute.

Am oprit, dar nu mai era. M-am întors, am căutat. Nu am găsit nimic. Aveam tot. Acte, banii de concediu. Un an de zile am strâns la ei. I-am promis copilului o vacanță”, a replicat bărbatul, cu lacrimi în ochi.

Samir a simțit durerea din sufletul omului care se afla în fața lui și îi implora ajutorul. Bărbatul își dorea cu orice preț să își ducă copilașul într-o vacanță specială.

Pentru moment, părea că totul este pierdut.

Polițistul i-a garantat bărbatului că îi va găsi borseta și l-a sfătuit să meargă acasă, înștiințându-l că îl va suna de îndată ce are detalii despre caz.

„Nu îmi permit să stric bucuria unui copil”

De îndată, Samir s-a dus să vizioneze camerele de supraveghere din zonă. Timp de o oră, foarte răbdător, s-a uitat pe toate înregistrările din zonă.

El a identificat mașina, a verificat tot traseul pe care autoturismul l-a parcurs și a observat momentul când borseta bărbatului a căzut în stradă.

Citește și: FOTO- Doi pompieri dedicați au salvat viața unei persoane, aflată într-o situație de urgență. Ei se aflau în concediu de odihnă: „Felicitări! Suntem mândri de voi!”

La doar câteva momente distanță, o mașină s-a oprit, un bărbat a coborât din aceasta și a luat borseta cu bani. S-a uitat stânga-dreapta pentru a se asigura că nimeni nu îl vede, a urcat în mașină și a plecat. Mașina era pe numele unei firme, dar în scurt timp, Samir a aflat cine o conduce și numărul acestuia de telefon și l-a sunat.

„- Bună ziua, domnule. De la poliție vă deranjăm. Ați cheltuit ceva din bani?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- Bună ziua! Din ce bani?

- Banii din borseta pe care acum câteva ore ați găsit-o pe stradă și nu ați adus-o la politie așa cum prevede legea.

- Nu știu la ce vă referiți, eu sunt plecat din oraș. Ce borsetă domnule?

- Cea cu bani și documente!

- Nu am găsit nimic!

- Ba ați găsit. Vă spun unde, ora, cu ce erați îmbrăcat. Veniți la noi sau venim noi la dumneavoastră?

- Haideți că vin eu să clarificăm lucrurile. Mâine ajung.

- Nu ați înțeles, veniți acum. O familie trebuie să plece în concediu. Nu îmi permit să stric bucuria unui copil. Aveți o oră la dispoziție, dacă nu, vin eu!”, a fost conversația dintre Samir și bărbatul care a furat borseta.

Citește și: Alin, un poliţist din Argeş, a devenit erou pentru un bătrân de 70 de ani care s-a înecat într-un restaurant

În mai puțin de o oră, bărbatul care furase borseta s-a prezentat cu ea în fața agenților de Poliție. Din fericire, nu lipsea nimic din ea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Voiam să o aduc...”, a spus hoțul.

„Vă rog să-i mulțumiți domnului Samir. El mi-a făcut copilul fericit!”

Bărbatul păgubit a intrat în încăpere vizibil uimit, dar și cu tristețe în ochi pentru că toate speranțele sale erau pierdute. A verificat suma de bani și a vrut să-l îmbrățișeze pe cel care o luase de pe stradă.

Păgubitul a vrut să se revanșeze față de pungașul care i-a găsit borseta. Samir l-a împiedicat pe bărbat din a-l îmbrățișa pe hoț.

Ulterior, când a aflat cum s-a rezolvat cazul, bărbatul l-a luat în brațe pe adevăratul erou, pe Samir.

„Vă mulțumesc! Vă mulțumesc! Acum îmi sun soția că putem pleca în vacanță! Cum pot să mă revanșez față de dumneavoastră?”, l-a întrebat bărbatul care era foarte fericit și emoționat.

„Mergeți în concediu și dați-mi un mesaj că ați ajuns cu bine. Faceți copilul fericit”, a replicat Samir.

Citește și: Durere fără margini! Un bărbat a murit în timp ce își salva fiica de la înec. El a lăsat în urmă 13 copii: „A părăsit lumea făcând ceea ce îi place”

În cursul zilei de duminică, bărbatul a ajuns în vacanță și nu a uitat de ceea ce i-a spus agentul să facă. El a sunat la IPJ Cluj și a dat vestea cea mare!

„Sunt… și am ajuns cu bine la destinație. Vă rog să-i mulțumiți domnului Samir. Știe el de ce. El mi-a făcut copilul fericit!”, a mărturisit bărbatul, emoționat.

„Samir este polițist de 17 ani la IPJ Cluj, iar în acest moment lucrează la structura de poliție rutieră. Un caz aparent minor, dar care a redat o imensă fericire unei familii! Felicitări, Samir!”, a fost mesajul postat de colegii săi de la MAI, pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI