Rebecca și Roberta au avut, împreună cu Bianca, o discuție despre Patrick. Concurentul a repetat de mai multe ori că își dorește fete noi în casă, dar se pare că nu ar face niciun pas către ele.

Cele mai noi concurente din "Casa Iubirii", Rebecca și Roberta, susțin că Patrick nu face niciun pas către ele, pentru a le cunoaște sau a cuceri, iar Bianca se pare că le susține părerea. 

Rebecca și Roberta, despre Patrick: "El nu face niciun pas"

Rebecca și Roberta sunt ultimele concurente care au intrat în emisiunea "Casa Iubirii". Deși Patrick și-a dezvăluit de mai mutle ori dorința de a intra fete noi înc asă, concurentele spun că acesta nu face niciun pas către ele.

rebecca si roberta casaiubirii

"El nu face niciun pas". Fetele, deranjate de atitudinea lui Patrick?! 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Atât Rebecca și Roberta, susținute de Bianca, sunt de părere că Patrick nu își dorește, de fapt, o relație. Concurentele aduc ca motive faptul că Patrick nu încearcă să se apropie de ele, concurentul nefăcând niciun pas către a le cunoaște, mai ales a le cuceri.

Bianca: Patrick încă nu v-a cucerit. După mine, el încă nu v-a cucerit. 

bianca casa iubirii

Bianca discută împreună cu Rebecca și Roberta despre Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rebecca: Nici el nu face niciun pas... nici el nu face niciun pas!

Roberta: Pentru că el nu cred că vrea ceva. El nu cred că vrea relație, așa mi se pare. Nu știu ce vrea, dar relație, din ce observ eu, nu vrea. A cerut fete noi. Au venit fete noi. De ce nu faci niciun pas către niciuna?!

Citește și: "Te-ai despărțit de Robi?" Virginia, cu ochii în lacrimi în "Casa Iubirii". Cine este vinovat pentru lacrimile concurentei

rebecca si roberta casaiubirii

Ce părere au Rebecca și Roberta despre concurentul care a dorit fete noi în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

În continuarea Robertei, care pare deranjată de atitudinea și comportamentul pe care le-ar fi manifestat Patrick, Rebecca a mărurisit că nici ele, la rândul lor, nu vor face pași către el.

Rebecca: Nu o să stea nimeni să îl cucerească pe el. Mie mi se pare că nu a făcut suficient.

Roberta: Nu e vorba de ce vreau eu, că până la urmă suntem aici să ne cunoaștem toți, dacă el e așa, normal că ne îndepărtează pe noi. Vedem lucrurile altfel și noi nu o să mai vrem să facem pași spre el, adică e normal. 

Rebecca: Eu l-am ales pe el în camera roșie, am rămas cu el și el nu a mai făcut niciun pas. Acum ce era să fac, să sar pe el?!  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si