Ion Surdu din echipa Faimoşilor de la Exatlon sezonul 3 are un profil perfect pentru show-ul din Republica Dominicană.

Are 23 de ani şi este cel mai bine cotat luptător de MMA din Transilvania. Ion este însă născut în Republica Moldova şi a venit la Cluj când avea doar 16 ani. A absolvit un liceu cu profil sportiv, la secţia fotbal, după care a intrat la Facultatea de Drept.

Nu a rezistat decât un singur semestru, după care a trebuit să renunţe la facultate. ”Situaţia mea financiară nu mi-a persmis continuarea studiilor şi de aceea am fost nevoit să-mi caut un loc de muncă”, a povestit Surdu pentru transilvaniareporter.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

S-a angajat la un lanţ de restaurante şi patiserii din Cluj, după care la o cafenea. În paralel a început să se antreneze pentru lupte în cuşcă, iar după trei ani a ajuns campion naţional. În prezent este neînvins în cuşcă la categoria lui de greutate -77 kg.

În timpul liber, Surdu a practicat şi modellingul. El a fost model al creaţiilor lui Cătălin Botezatu la câteva evenimente de modă.

”A fost o provocare şi o curiozitate pe care am acceptat-o din dorinţa de a experimenta ceva nou dar nu aş putea să mă văd făcând carieră în modelling”, a mai spusi Ion Surdu.

Pe Ion îl puteţi vedea pe traseu începând de sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, atunci când începe Exatlon sezonul 3.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si