"Romania numara zilele pana la marele eveniment "Black Friday". Noi ne aflam uin depozitul unui retailer online de moda, unde pregatirile sunt in toi. Peste un milion de produse - imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice, decoratiuni- sunt pregatite sa ajunga la dvs., in ziua reducerilor negre., cand le veti comanda."

De la aspiratoare, la haine, de la masini de spalat, la diamante si ceasuri de lux! Practic, nu exista limita! Orice va doriti se regaste pe lista retailerilor, pentru Black Friday.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Marile magazine, mai ales cele online, anunta ca s-au pregatit cu oferte atractive la milioane de produse! Reducerile merg pana la 90 la suta.

"Vor gasi preturi extraordinare pentru produse pe care altfel nu si le pot permite sau nu doresc sa le cumpere la un anumit pret. E o ocazie unica in an!"

Tocmai de aceea se asteapta la vanzari record.

Vanzarile din ultimii ani arata ca suntem printre cei mai mari vanatori de reduceri din lume.


O analiza facuta pe segmentul - comert online in Romania -  arata ca vanzarile de Black Friday din acest an, eveniment programat pentur data de 17 noiembrie, ar putea depasi pragul de 170 milioane de euro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si