Close sidebar
Close sidebar

Electronice, electrocasnice, haine, dar si diamante si ceasuri de lux, practic orice v-ati dori puteti gasi la pret de chilipir de Black Friday!

Cu o saptamana inainte de marea sarbatoare a cumparaturilor, marii retaileri si-au prezentat ofertele. Promit reduceri de pana la 90 la suta si sunt convinsi ca vor vinde intr-o zi... cat intr-o luna intreaga. Pregatirile sunt in toi, in depozite!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Romania numara zilele pana la marele eveniment "Black Friday". Noi ne aflam uin depozitul unui retailer online de moda, unde pregatirile sunt in toi. Peste un milion de produse - imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice, decoratiuni- sunt pregatite sa ajunga la dvs., in ziua reducerilor negre., cand le veti comanda."

De la aspiratoare, la haine, de la masini de spalat, la diamante si ceasuri de lux! Practic, nu exista limita! Orice va doriti se regaste pe lista retailerilor, pentru Black Friday.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Marile magazine, mai ales cele online, anunta ca s-au pregatit cu oferte atractive la milioane de produse! Reducerile merg pana la 90 la suta.

"Vor gasi preturi extraordinare pentru produse pe care altfel nu si le pot permite sau nu doresc sa le cumpere la un anumit pret. E o ocazie unica in an!"

Tocmai de aceea se asteapta la vanzari record.

Vanzarile din ultimii ani arata ca suntem printre cei mai mari vanatori de reduceri din lume.


O analiza facuta pe segmentul - comert online in Romania -  arata ca vanzarile de Black Friday din acest an, eveniment programat pentur data de 17 noiembrie, ar putea depasi pragul de 170 milioane de euro.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI