In urma cu putin timp, ea a facut public un mesaj atipic, insa mai in gluma, mai in serios, ea a recunoscut ca va deveni mama si, mai mult de atat, a spus ca vor fi doi parinti foarte buni pentru copilul lor.

”Bravo! Vigilentii paparazzi au facut marea descoperire: sunt insarcinata. In doar trei luni, mi se va indeplini astfel dorinta de a avea cel putin trei copii.  Eu si Catalin suntem foarte bucurosi si, fara sa aveti parte de imagini de la nunta, deoarece am trait o experienta de genul acesta si-mi ajunge, vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, iar, cand vor fi lucruri importante de comunicat, ca si pana acum, le voi comunica eu.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Elena Basescu a fost casatorita timp de patru ani de zile cu Bogdan Ionescu, caruia i-a daruit doi copii- o fetita pe nume Sofia si un baietel pe nume Traian.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si