Close sidebar
Close sidebar

Elena Băsescu, mesaj pentru mamă! Cum a pozat-o pe Maria Băsescu de ziua ei

Petrecere mare în familia Băsescu, azi, de Sf Maria, sărbătorită este soția fostului președinte

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Maria Băsescu și-a serbat ziua numelui alături de familie. ”Multumesc, iubită mama”, a scris Elena Băsescu alături de o poză în care Maria Băsescu apare alături de fostul președinte și de cei trei nepoți, copiii Elenei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Maria Băsescu arată foarte bine, e zâmbitoare, însă bunicul Traian Băsescu este mândru tare, ținându-și ăn brațe cea mai mică nepoată, și de o parte și de alta pe ceilalți doi copii mai mari ai Elenei Băsescu.

Elena Băsescu, mesaj pentru Maria Băsescu! Fiica fostului președinte are trei copii

Elena Băsescu are trei copii, Sofia, Traian Jr și Anastasia, primii doi din căsătoria cu Bogdan Ionescu Sida, iar mezina din actuala relație cu Cătălin ”Tomata”.

Din fotografia de album de familie lipsește de lângă bunici, unul dintre nepoți, băiețelul Ioanei Băsescu, fata cea mare a cuplului Băsescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI