Elena Ceaușescu avea un fetiș și le ordonase subalternilor să monteze microfoane pentru a afla detalii din viața anumitor persoane.

În cartea Orizonturi roșii se povestește cum soția lui Nicolae Ceaușescu daduse ordin să fie urmărită Violeta, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu, cenzurat de regimul comunism! Melodia pe care a scos-o a înfuriat-o pe Elena Ceușescu

Citeste si: Detaliul șocant de la deshumarea soților Ceaușescu. Medicii legiști au rămas înlemniți când au văzut ce avea Elena Ceaușescu în gură

Citeste si: Vila de la Predeal a lui Nicolae Ceauşescu e din nou de vânzare! Acum 4 ani, nimeni nu a fost dispus să dea 300.000 de euro pe casa cu 8 camere!

“Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut sa stie 'cum face Violeta dragoste'. Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. 'Curva dracului', a spus Elena respirand din greu. 'Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanel. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in 'camera din spate', iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta.

Si altele”, se scrie în Orizonturi roșii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si