Celebra cântăreață Elena Ionescu s-a trezit cu contul de Instagram spart. Artista spune că hackerul o șantajează în acest moment, cerând sfatul amicilor virtuali despre cum să iasă din încurcătură, mai ales că a Elena susține că a făcut deja toate demersurile legale pentru a repara situația creată.

Citeste si: Adi de la Vâlcea crede că e ceva necurat în gestionarea pandemiei: ”Repet, dacă facem acest lucru ca să luăm bani de la UE...”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Buna seara! Contul de instagram mi-a fost spart! Mai mult decat atat, am trimis in jur de 20 de solicitari spre ei cu tot felul de poze in care am scris un cod generat chiar de mai multe ori, vazand de 3 zile nu primesc niciun raspuns! Hakerul este din turcia, cred iar toate formele de contact mi-au fost schimbate! Ca sa stiti de unde am pornit! Am apasat pe un mail ce imi spunea ca am postat ceva licentios si daca nu verific acest contul, acesta va fi sters! Cand m-am logat am fost deconectata de peste tot!

Elena Ionescu are necazuri: ”Îmi cere să îi generez de pe telefonul meu pe adresa lui de mail sau telefon...”

Hackerul ma santajeaza in acest moment si imi cere sa ii generez de pe tel meu pe adresa lui de mail sau telefon pentru a-i genera codul sa-l deschida apoi sa mi-l trimita...fara nicio garantie semn ca dupa ce a schimbat toate datele si pe el instagramul l-a inchis si in cere codul de pe tel meu! Cam asta e treaba! Daca aveti ceva solutii, le astept pe privat!”, a notat artista. 

Pe lângă cariera muzicală relansată practic în ultimul an, Elena Ionescu este ultima învingătoare a show-ului Survivor, difuzat de Kanal D, bruneta impunându-se în show-ul desfășurat în Republica Dominicană la capătul unei competiții pasionante. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si