Elena Ionescu a câștigat Survivor România 2020. Sâmbătă seară a fost desemnată marea câștigătoare a emisiunii Survivor România de la Kanal D. După luni de probe de foc, Elena Ionescu a fost cea desemnată învingătoare!

Elena Ionescu

Citeste si: Finala Survivor 2020. Câştigătorul, votat de români pe 30 mai 2020!

Elena Ionescu: Mă simt binecuvântată și privilegiată pentru faptul că am ajuns până aici 

"In primul rand, ma simt binecuvantata si privilegiata pentru faptul ca am ajuns pana aici. Consider ca am trecut prin multe si la fel ca toti ceilalti, probabil ca am demonstrat niste lucruri in aceasta competitie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Elena Ionescu.  Iar daca publicul simte si considera ca acest titlu mi s-ar potrivi. Cred ca nu mai tine de mine in momentul de fata si imi doresc, asa cum am spus de la inceput, ca cel mai bun sa castige pe dreptate si corectitudine. Va trebui sa acceptam, sa accept situatia si sa ma gandesc ca acest joc mi-a dat cea mai buna lectie de viata", a declarat Elena Ionescu in Finala Survivor Romania.

Elena Ionescu a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda

Avea doar sase ani cand a pasit prima data pe o scena, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale. Este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru. In 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga.

Aventura Survivor 2020 a ajuns final, iar fanii emisiunii de la Kanal D au așteptat cu sufletul la gură să vadă cine va fi marele câștigător.

Marea finală Survivor a avut loc sâmbătă, 30 mai, iar câștigătorul a fost anunțat în direct, după votul telespectatorilor.

Citeste si: Elena Ionescu, în Finala Survivor România! Cum a ajuns în competiția din Republica Dominicană

Elena Ionescu.  După patru luni de condiții vitrege și competiții care le-au pus la încercare nu doar condiția fizică, ci și mușchii, patru concurenți au rămas să-și dispute finala Survivor România și să lupte pentru marele premiu de 250.000 de lei.

Elena Ionescu

Citeste si: Iancu Sterp are cea mai tare casă din sat! Are la intrare un portret în mărime naturală, cu el cioban FOTO EXCLUSIV

Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp și Emanuel Neagu au fost cei patru finaliști „Survivor Romania”, în urma celor două semifinale disputate weekendul trecut. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si