Faimoasa Elena Marin s-a rasfatat! Faimoasa de la Survivor a urcat in sa si s-a indragostit pe loc de armasarul Ursei- partenerul ei de la primul curs profesionist de echitatie. Nu inainte de a se echipa ca o adevarata amazoana.

Antrenorul Sya de la rach-ul de echitatie de langa Bucuresti a ajutat-o pe Elena sa nu aiba emotii si a inceput sa o invete pas cu pas tainele acestui sport nobil: "Deci, vreau întotdeauna să stai cu câlcăiul jos.

Scărița de metal să vină la vârful piciorului permanent. Genunchiul îl vreau strâns aici de pulpană, spatele drept și sezutul cât mai în față. Nu te apleci pe față, stai cu pieptul în față, tragi umerii înapoi".

"Nu e ceva de performanta, mie imi plac animalele foarte tare, dar am cochetat cu echitatia de cateva ori si sunt incantata", spuen Elena Marin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La finalul sedintei, Elena le-a recomandat tuturor iubitorilor de animale sa incerce aceasta experienta.

"Ştiam că este pasiunea mea, îmi plac foarte mult caii, dar mai făcut șă revin cât de curând. Pentru toți iubitrii de cai și de animale și de echitație îi așteptâm aici, la voi", a mai spus Elena.

De cand a revenit din Republica Dominicana, Faimoasa este foarte ocupata. Pregateste in toamna deschiderea primei sale scoli de dans dedicate copiiilor pasionati de balet si dansuri sportive.

"Am mai multe planuri, dar proiectul cel de suflet si cel mai important este scoala de dans pe care doresc sa o infiintez din toamna, o scoala de dans dedicata copiiilor", afirmă Elena.

Elena isi doreste sa isi intemeieze o familie fericita alaturi de partenerul sau, si in viitorul apropiat isi doreste un copil.

"Cu iubitul e totul ok. Momentan ne consumam acest dor care l-am avut unul fata de celalalt. Nu depinde de mine, bineinteles, cumva. Astept si ce-mi rezerva viitorul si ce surprize are el si astept sa fiu surprisa", afirma Faimoasa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si