Din fericire, starea de sanatate a Elenei Merisoreanu este buna, ea ajungand pe mana medicilor pentru controlul anual si nicidecum cu o urgenta medicala. In urma cu doi ani, cantareata de muzica populara a suferit o operatie la tiroida, glanda fiindu-i scoasa din corp. (Elena Merisoreanu plange in hohote langa sicriul lui Aurelian Preda) 

 

 

“Sunt internata in spital de joi (n.r:

din data de 13 iulie). Sunt ambulatoriu, vin la analize si apoi plec la mine acasa. Astazi (n.r: ieri) voi fi examinata cu computerul tomograf. De cand mi-a fost scoasa tiroida trebuie sa fac acest fel de analize cel putin o data pe an, ca sa mi se dea dozajul potrivit pentru tratamentul pe care il voi urma toata viata. Tratamentul medicamentos pe care il iau cei ca mine, cei carora le-a fost scoasa tiroida. In rest, sunt bine! Mi-au iesit restul analizelor ca la fetele mari!”, a declarat Elena Merisoreanu pentru WOWbiz.ro.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

 

Constienta ca la varsta sa (69 de ani) trebuie sa se ingrijeasca mai mult, artista spune ca dupa decesul colegilor de scena, cum este cazul Ileanei Ciuculete si a cantaretului Aurelian Preda, a devenit mai atenta la sanatatea sa.

“Sunt speriata de valul de imbolnaviri care au loc la oamenii din jurul meu. Toti par sanatosi si duc boala pe picioare pana in ultimul moment.

Dupa aceea, incep sa se simta rau si cand ajung la doctor descopera ca nu mai e nimic de facut sau trebuie sa fie operati. De aceea zic: mai intai sanatatea si dupa putem sa ne facem si alte planuri. Eu ma programez la medic in zilele in care nu am spectacole”, ne-a declarat Elena Merisoreanu.

La sfarsitul acestei saptamani, cantareata de muzica populara va reveni pe scena. Ea va sustine 3 spectacole mari in 3 orase diferite: in Rasnov, in Gaiesti si la Cernica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si